Görüş Bildir
Haberler
Kulüpler Birliği'nden Aziz Yıldırım'a Kınama

Kulüpler Birliği'nden Aziz Yıldırım'a Kınama

Fatih
13.11.2014 - 19:44

Kulüpler Birliği'nden Aziz Yıldırım'a Kınama

Kulüpler Birliği Vakfı, Göksel Gümüşdağ'ın başkanlığında bu sezon ikinci kez toplandı. Gümüşdağ 'Hakem odası basma tehdidini, toplantıya katılan 17 kulübün başkanı ve TFF Başkanı Demirören'le kınıyoruz.' dedi

Haliç Kongre Merkezi'nde yaklaşık 3 saat süren toplantıya, TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkanvekili Servet Yardımcı, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Zekeriya Alp, Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat ve başkan yardımcısı Abdürrahim Albayrak, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Süper Lig kulüplerinin yetkilileri katıldı. Kasımpaşa, Torku Konyaspor ve Trabzonspor dışında diğer kulüpler toplantıya başkanlık düzeyinde katılım gösterdi. Toplantıda, Spor Toto Süper Lig takımlarından sadece Fenerbahçe Kulübü'nün temsilcisi yer almadı.

Fenerbahçe dışında toplanan 17 kulüp olarak, hakem odasını basan zihniyeti kınadıklarını ifade eden Gümüşdağ, 'Hakem odası basma tehdidini, toplantıya katılan 17 kulübün başkanı ve TFF Başkanı Demirören'le kınıyoruz. Bunu belirtmek istedim. Kulüpler Birliği Vakfı, 17 Süper Lig kulübüyle, bu görüşleri tartıştı. Bu kınama kararını da aldık' şeklinde konuştu.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/fenerbahce/...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0