Görüş Bildir
Haberler
Kullanıcısına Özel Düzen: Akıllı Gardırop

etiket Kullanıcısına Özel Düzen: Akıllı Gardırop

Mirador
15.11.2022 - 08:38 Son Güncelleme: 15.11.2022 - 10:56

Bedeninizle uyumlu kalıp, kumaş tercihleri yaparak; bu tercihleri birbirleri eşleşebilecek bir sıralamada asarak gardırobunuzun pratik zekasını yükseltmeniz mümkün!

Kimileri minimalizm akımının etkisiyle kimileri hafif yaşam şekilleri ile daha küçük gardıroplara sahip. Kimileri işi gereği kimileri çeşitlilik zevkine kimileri ise işi ya da statüsünü bahane ederek kalabalık ve koskoca gardıroplara sahip.

Giyim alışkanlıklarımız ya da kararsızlıklarımız gardıroplarımıza şekil veriyor.

Peki akıllı gardırop ne demek? Siz gardırobunuzun içeriğinden ne kadar memnunsunuz?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Akıllı gardırop büyük, küçük, az ya da çok sıfatlarına endeksli bir tanım değil. Akıllı gardırop kullanıcısına özel bir gardırop.

Akıllı gardırop büyük, küçük, az ya da çok sıfatlarına endeksli bir tanım değil. Akıllı gardırop kullanıcısına özel bir gardırop.

Amacı kullanıcısının hayatını kolaylaştırmak. Kullanıcısına zaman kaybettirmeden, fazla düşündürmeden, hemen her gün tam da istediği gibi görünebileceği, istediği gibi hissedeceği öneriler sunabilen bir gardırop.

Gardırobunuzun içeriğinin size özel olmaması nasıl mümkün? Ne de olsa her bir parçayı tercih ederek siz alıyorsunuz. Alırken yaptığınız tercihler tamamen size mi ait yoksa satış danışmanın, çevrenizin, trendlerin, sosyal medyanın etkisinde mi tercihler yapıyorsunuz?

Satın aldığınız parçaları ne sıklıkla kullandığınız tercih motivasyonlarınıza ışık tutabilir. 

Almış ve giymiyor olduğunuz parçalar gardırobunuzun zekâsından çalar.

Önemli olan kendi bedeninizi ne kadar iyi tanıdığınız.

Vücut yapınız, vücut şekliniz, saç renginiz, yüz şeklinizden bahsediyorum. Bedeninizi iyi tanımak görüntünüzü her daim iyi kılabilmenin ilk adımı. Bedeninizle uyumlu kalıp, kumaşlara odaklanın. Bu kumaş ve kalıpların birbiri ile farklı şekillerde eşleşebilmelerine özen gösterin. Size uygun öyle bir bluz ya da gömlek seçin ki her farklı pantolonunuzla eşleşerek farklı bir tavır yaratabilsin.

Tercihlerinizi ve alışkanlıklarınızı tanımlayın, sıralayın. Sosyal yaşamınızda tercih ettiğiniz giysileri iş yaşamında da kullanabilir misiniz? İş yaşamınızın olmazsa olmaz giysileri var mı? Bu parçaları özenle seçerek günlük hayatınızda da kullanmanız mümkün mü? Kalıbı size uygun lacivert bir pantolon, beyaz gömlek, nötr renklerde trikolar klasik gibi duyulsa da cesur tüm parçalara kolaylıkla eşlik edebilirler. Farklı aksesuarlarla tamamlandıklarında daha iddialı ya da doğal görünebilirler.

Son olarak bu parçaları gardırobunuzda kolay eşleşebilmeleri adına kullanım sırasına göre asmaya özen gösterin. Sizi çok düşündürmeden askı düzeninde farklı kombinasyon önerilerinde bulunabilsinler.  

Güneş GÜNER

Facebook

Twitter

Instagram

Linkedln

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın