Görüş Bildir
Haberler
Kullandığın Kaleme Göre Lisedeki Karakterini Söylüyoruz

etiket Kullandığın Kaleme Göre Lisedeki Karakterini Söylüyoruz

Cemal Saffet
17.06.2017 - 10:31

Lise yıllarında kullandığın kaleme göre sana lisedeki karakterini söylüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lise yıllarında hangi kalemi kullanıyordun/kullanıyorsun?

Senin lisedeki karakterin "Okulun Popüleri".

Okuduğun lisenin en havalısı olduğun kullandığın kalemden kolaylıkla anlaşılıyor diyebiliriz. Okul koridorlarında adın en az senin kadar dolaşmış. Yürüdüğünde kafaları kendine çeviren güzelliğin/yakışıklılığın ise tartışmaya kapalı bir konu. İnsanların senin hakkında konuşmaları artık alıştığın bir durum. Ayrıca lise yıllarında çok tarz olduğunu da söylemek gerek!

Sen o en önde oturan tipsin!

Hmm demek bu kalem! Nerede görsek tanırız bu kalemi. Sen en önde pür dikkat dersi dinleyen, hocaların parmakla gösterdiği o akıllı öğrencisin. Sözlü notlarının göz kamaştırdığını hepimiz biliyoruz. Okul üniforman hiçbir zaman kurallara aykırı olmadı... Ama senin bu uslu tavırların ders bitene kadar. Bizi kandıramazsın! Dersler dışında ne kadar şamatacı olduğunun farkındayız. Ne yıllardı be! :)

Senin lisedeki karakterin "Sessiz, kendi halinde".

Kullandığın kaleme bakarak senin lisede sessiz, kendi halinde olduğunu görebiliyoruz. Şovdan ve kalabalıktan hoşlanmıyorsun. Yalnız kalmaktan hoşlanıyorsun, bu sayede favori filmlerini, şarkılarını bu yıllarda keşfettin. Tepkilerini, hislerini çok fazla dışa vurmayan bir yapın var. Stres olduğun ya da sıkıldığın anlarda kaleminin arkasını dişleye dişleye bitiriyorsun. Aynı zamanda iyi bir izleyici olduğunu da söyleyebiliriz. Sessiz, sakin tavırların arkadaşlarında güven uyandırıyor ve belki de kimsenin bilmediği sırlara sahipsin. Tam bir kapalı kutusun!

Sen o herkesin bildiği zeki ama çalışmayan öğrencisin!

Veli toplantıları dönüşlerinde 'Zeki ama çalışmıyor.' cümlesini duyan velilerine buruk bir gurur yaşatan öğrencisin sen. Aslında yapabileceklerinin her zaman farkındasın ama uğraşmak, çabalamak gözünde büyüyüp duruyor. Hatta yapman gerekenler sana kolay geldiği için harekete geçmediğin zamanlar bile olmuştur. Eminiz ki şu an istediğin yerde, mutluluğu yakalamış haldesindir! :)

Ooo başkanım!

Kullandığın kaleme bakarak lise hayatın boyunca herkes tarafından sevilen, saygı duyulan biri olduğunu söyleyebiliriz. Sen de kesinlikle şeytan tüyü var! Sen lisenin sözü dinlenen, akıl alınan karakteriydin. Herkesin doğuştan sahip olduğu bazı özellikler olur. Sen de lider doğmuşsun! Şimdiki durumunun da bundan farksız olduğunu düşünüyoruz. Yıllar lider ruhunu değiştirememiş başkanım. :)

Lisenin şamatacısı çıktın!

Arka sıraların bilindik siması, ders kaynatma konusunda sayfalarca tez yazabilecek bilgiye sahip olduğundan eminiz. Hocaların, hatta müdüriyetin yakından tanıdığı isim, hocaların korkulu rüyasısın. Hocalarına en dar açıdan jeneriklik goller attığın zamanları gülerek hatırlıyorsun. Kılık kıyafet konusunda da hocalarınla sık sık ters düştüğünü biliyoruz. Şimdilerde de hayatı istesen de ciddiye alamıyorsun. Hala gırgır bir tip olduğunu düşünüyoruz. Bizce en güzelini yapıyorsun! :)

Lisenin asi karakteri!

Kaleme bak kaleme! Sen lisendeki asi, aykırı karakterdin. Kesinlikle gizemli bir havaya sahipsin. Garip kitaplar okuyor, garip şarkılar dinliyorsun. Gömleğinin içine giydiğin tuhaf t-shirtler de dikkat çekiyor. Düşündüklerini genelde kendine saklıyorsun bu yüzden çevrendekiler seni kolaylıkla anlayamıyor ama onları etkiliyorsun. Seni çözüp seven birinde de resmen bağımlılık yaratıyorsun. Okulun en serseri tipleri bile senden çekiniyor. Havalısın be!

Senin lisedeki karakterin "Planlı, programlı".

Her zaman yapacaklarını kağıtlara yazarak olmasa da aklına planlarla kodluyorsun. Neyi ne kadar yapacağını çok idareli planladığın için ne çok yoruluyor, ne de çok boş kalıyorsun. 'Ya bu da o kadar çalışmıyor aslında. Nasıl yapıyor?' dedikleri tipsin. Zamanını verimli geçirerek her andan kârlı çıkıyorsun. Şimdilerde de karakterinin değişmediğinden eminiz. Gerçekten örnek alınacak bir iradeye sahipsin.

Evet sen o çalışkan öğrencisin!

Sen kendini motive etmesini bilen, azimli ve zeki bir karaktersin. Herkesin içten içe seni kıskandığının da farkındasın bir yandan. Karakterinin oluştuğu lise yıllarında makara muhabbetlerden hoşlanmadığını fark ettin ve hep hedeflerine ulaşmak için çabaladın. Gerçekçi ve olgun bir yapıya sahipsin. Çalışmalarının, emeklerinin karşılığını er ya da geç alacağına eminiz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
740
682
374
170
101
86
67
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ben kalemlerimi hep başkasından çalardım oda sayılıyormu

Burak Bülbüloğlu

ne çalarsak onu kullanıyorduk kardeş

Tugbadnmzr

Zeki ama çalışmayan öğrenci bir nevi doğru. Ayrıca öğretmenlerine karşı saygılı olan bir öğrenciydim.He birkaç defa küçük sorunlar oldu ama o kadar olsun :D ... Devamını Gör