Görüş Bildir
Haberler
Kremlin Sözcüsü: 'Varoluşsal Bir Tehdit Durumunda Nükleer Silah Kullanabiliriz'

Kremlin Sözcüsü: 'Varoluşsal Bir Tehdit Durumunda Nükleer Silah Kullanabiliriz'

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, nükleer silahlarla olarak yaptığı açıklamada 'varoluşsal bir tehdit' görmeleri durumunda Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in nükleer silahlara başvurabileceğini söyledi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Peskov, CNN televizyonunda Christiane Amanpour'un programına konuk olarak Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in hangi şartlar altında Rusya'nın nükleer imkanlarını kullanacağına ilişkin soruya Peskov, 'Ortada ülkemiz için varoluşsal bir tehdit olursa, bu olabilir.' yanıtını verdi.

Putin amacına ulaşamadı

Putin amacına ulaşamadı

Peskov, Putin'in şu ana kadar Ukrayna'daki amaçlarına ulaşıp ulaşmadığının sorulması üzerine, 'Henüz değil. Henüz amaçlarına ulaşamadı' yorumunda bulundu.

Ukrayna savaşını 'özel askeri harekat' olarak nitelendiren Peskov, 'Operasyonumuz önceden belirlenen planlar ve amaçlar dahilinde ilerliyor' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
18
13
4
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
rbt rbtı

ukrayna şuanda varoluşsal bir tehdit altında o zaman size nükleer atma hakları var.ikidebir nükleer deyip tehdit ediyor ipneler babalarına sığınmış bebeler g... Devamını Gör

Minister of Magic

Dünyada en fazla nükleer silah bulunduran ülke Rusya ve nükleer silahlara karşı da en iyi hava savunma sistemine sahip olan ülkelerden biri adamlar o kadar m... Devamını Gör

Enverland

verin bana nükleer başlıkları ateşleme sistemini suriye, ırak , suudi arabistan , mısır , hollanda ne varsa vurayım aq.

Mavi Balik

Stephen Hawking vefat etmeden önce insanlığın başka gezegenlerde koloni kurmazsa kendi kendini gelişen teknoloji ile ya nükleer ya da biyolojik tehdit/savaş/... Devamını Gör