Krem Reklamı Süleyman Soylu’nun Hedefinde: “Kaldıracağız Hepsini”
Onedio’yu Google’da tercih edilen kaynak olarak ekleyin

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ‘Kız kıza yakın olmak kadar doğal’ sloganı ile tanıtılan kremin reklamını yasaklayacaklarını açıkladı.
AK Parti İstanbul milletvekili adayı olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son günlerde özellikle LGBTİ+ açıklamalarıyla gündemdeydi.
Bakan Soylu, İstanbul Gaziosmanpaş’da katıldığı bir toplantı ise krem reklamını hedef aldı.
"Şimdi belediye otobüs duraklarında bir reklam var gördünüz mü bilmiyorum. Ne diyorlar ona? Bir krem”
"Diyor ki 'O kadar doğaldır' diyor. 'Kız kıza yakın olmak kadar doğal' diyor. Tövbe estağfurullah.”
“Bakın Türkiye'yi getirecekleri ve getirmek istedikleri yer burasıdır. Ticaret bakanımızla konuştuk. O reklamları tamamen kaldıracağız. Bu kadar basit. Böyle bir reklam biz kabul edemeyiz"
Bakan Soylu'nun 'eşcinsellik' anlamı çıkararak LGBTİ+'lar üzerinden hedef gösterdiği ürünün reklam filminde "Saçlarınız için doğal bakım da ne kadar doğal?" sorusuna çeşitli kadınlar yanıt veriyor.
Çalışan bir kadın "Kariyerime odaklanmam kadar doğal" derken, gece eğlenmeye çıkan kadınlar "Kız kıza takılmak kadar doğal" diyor.
Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!
Ankara Üniversitesi Tarih Bölümü’nde okuduktan sonra her zaman daha fazla ilgi duyduğum habercilik sektöründe çalıştım. Gazete ve internet sitelerinin çeşitli departmanlarında görev aldıktan sonra 2021 yılında beri Onedio’nun bünyesinde bulunmaktayım. Doğru ve yorumsuz şekilde Türkiye ve dünyadan haberleri sizlere ulaştırmak için buradayım.
Tüm içerikleri




Yorum Yazın