Görüş Bildir
Haberler
Koronavirüs Denetiminde 6. Kez Ceza Yiyen Minibüs Şoförü: 'Borcum Çok, Yine Olsa Yine Alacağım'

Koronavirüs Denetiminde 6. Kez Ceza Yiyen Minibüs Şoförü: 'Borcum Çok, Yine Olsa Yine Alacağım'

İstanbul'da fazladan yedi yolcu alan minibüs sürücüsü Tarık Uslu'ya para cezası kesildi. Daha önce kesilmiş beş cezası olduğunu anlatan Uslu, '100 bin TL borcum var, yine olsa yine alacağım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İçişleri Bakanlığı’nın Kovid-19 salgınıyla mücadeleye karşı başlattığı “Dinamik Denetim Süreci” kapsamında, İstanbul Eyüpsultan Habipler Yolu’nda toplu taşıma araçlarına yönelik denetim yapıldı.

Denetim kapsamında toplu taşıma araçlarında HES kodu sorgulaması yapıldı. Aracına ayakta fazladan 7 yolcu aldığı için 3 bin 180 TL para cezası kesilen minibüs şoförü Tarık Uslu, cezaya isyan etti.

"3 tane çocuğum var ne yapayım?"

"3 tane çocuğum var ne yapayım?"

Tarık Uslu, şunları söyledi:

'30 kilometre yol gidiyoruz, yaptığımız işe bak. 100 bin lira borcum var, bu borcumu kim ödeyecek; ayıptır. İETT otobüslerinde kaç tane yolcu var. Tramvayda kaç yolcu var. Onlara kimse bir şey demiyor. Hırsızlık yapsak olmuyor, 3 tane çocuğum var ne yapayım ben. Ben bu cezayı nasıl ödeyeceğim? Ya gidip tefeciden para alacağım ya da gidip bilezik satacağım veya telefonumu satacağım.

Biz de çocuklara ekmek götürüyoruz. Günde 100 lira para eve götürüyorum onu da çok görüyorlar. Arabayı satsak ne iş yapacağız? Bir daha olsa bir daha ayakta yolcu alırım. Nasıl yolcu almayayım bir sürü borcum var.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
5
4
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın