Görüş Bildir
Haberler
Korku-Gerilimi Üst Safhada Yaşatmaya Aday Bir Film Geliyor: It Comes at Night

Korku-Gerilimi Üst Safhada Yaşatmaya Aday Bir Film Geliyor: It Comes at Night

Gökhan A.
04.05.2017 - 21:24

Kaliteli korku filmi sıkıntısı çektiğimiz son yıllarda umarız bizim gibi korkuseverlere ilaç gibi gelecek bir yapım olur.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk uzun metraj filmi "Krisha" ile dikkatleri üzerine çeken yönetmen Trey Edward Shults, 2 yıl aradan sonra "It Comes At Night" isimli korku filmiyle yeniden karşımızda.

Direkt ismiyle bile korku ve gerilimi hissettirmeyi başaran It Comes At Night(Geceleri Gelir) filminin senaryosu da yönetmen Trey Edward Shults'un elinden çıkma.

Filmin yapımcılığını; Ex Machina, The Lobster ve Room gibi son yıllarda ses getiren filmlere imza atmış olan yapım stüdyosu A24 üstleniyor.

İlk olarak hiçbir duyuru yapılmadan Overlook Film Festivali'nde sürpriz olarak gösterime giren film; izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

Genel yorumlarına bakıldığında ise klişe haline gelen ani korkutma ve gore sahnelere ihtiyaç duymadan korkutmayı başaran bir yapım olduğu vurgulanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Oyuncu kadrosunda ünlü aktör Joel Edgerton, Riley Keough ve Christopher Abbott gibi isimler dikkat çekiyor.

Başrol oyuncusu Joel Edgerton ise oynadığı bu filmi "Son derece dahiyane." olarak nitelendiriyor.

Filmin konusuna gelecek olursak: Hikaye, henüz ne olduğu bilinmeyen bir kötülükten ve tekinsiz olaylardan kaçan insanların sığındığı bir orman evinde geçiyor.

Aynı evde kötü güçlerden korunmaya çalışan iki aile, hem dışarıda olan bitenlerle hem de kendi aralarında yaşanan gerginlik ve garipliklerle mücadele etmeye çalışıyor.

9 Haziran'da ABD'de vizyona girecek olan filmin ülkemizdeki vizyon tarihi henüz bilinmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vizyona girmesini merakla beklediğimiz "It Comes At Night" filminin işte o yeni yayınlanan fragmanı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
67
29
10
6
3
2
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KOVALA NEJDET

offff fragmandan bile belli klişe olduğu, yahu birkere mantık olarak öyle gergin bir ortamda küvette hatunla sevişmez insan, "ölmeden seviş benimle son kez" ... Devamını Gör

gergin melahat

sana offf aslında nereden biliyorsun. Hem filmdeki her şey sana mantıklı geliyor bir seks mi gelmiyor.

Pasif Kullanıcı

Korku-Gerilim filmlerini izleyemiyorum yaa :p değil filmlerini fragmanları bile izleyemiyorum ya fragmanlarıni da geçtim hadi yukarıdaki giflerin hepsini atl... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Hayır yaşım 10 değil bu tür filmlere karşı aşırı korkum var sadece:D

Sinem Kesici

Zaten olay köşkte geçiyor abi. Aşçı bahçıvanı, bahçıvan şoförü, şoför uşağı, sonra hepsi uşağı... Tabii abi, sen afişlerini bastır. Filmin ismi "Grup Indirimi.