Görüş Bildir
Haberler
Korku Filmi Karakteri Olsan Kaçıncı Sırada Ölürdün?

etiket Korku Filmi Karakteri Olsan Kaçıncı Sırada Ölürdün?

Galina Grigoryevna
02.09.2018 - 20:35 Son Güncelleme: 27.01.2019 - 11:59

Bir grup genç ve kimin ilk öleceği belli değil. Bakalım sen kaçıncı sırada öleceksin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Şanslı olduğunu düşünüyor musun?

2. Günde yaklaşık kaç saat uyursun?

3. Samimi olmadığın bir arkadaşınla tesadüfen karşılaştın, ne yaparsın?

4. Çocukken sevdiğin sanatçılara hala hayranlık duyuyor musun?

5. Boyun ve kilo orantın orantılı mı sence?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Acı eşiğin nasıl?

7. Toplu taşımayı ne kadar sık kullanırsın?

8. Arkadaşlarınla çadır kampına gider misin?

9. Korku filmi izlemeyi sever misin?

10. Cesaret almak konusunda nasılsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Eve girdin ve bir ses duydun. Fakat o evde tek yaşıyorsun kim olabilir ki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İlk sen ölürdün!

Kusura bakma ama ilk sen ölürdün. Dostum sen korku filmi karakteri olsan ilk ölen olurdun. Bir tehlike var farkındasın fakat umurunda değil gibi davranıyorsun. Arkadaşlarınla beraber hareket etmediğin için kesinlikle katil veya canavar her neyse ilk seni alacak sonra arkadaşlarına geçecek. Biliyorsun ki sürüden ayrılanı kurt kapar. Bizce hareket edilecekse onlarla beraber hareket etmelisin. Bir de arkandan 'İlk o gitti, şimdi sıra bizde.' cümleleri dönecek. Sen kesinlikle ilk ölecek olansın. Biraz daha taktiksel davranmak lazım. Kurt avını bekliyor.

İkinci sırada ölecek olan sensin!

Sen korku filminde ikinci sırada ölecek karaktersin. Bir grup arkadaşın ve sen. Kendini daha fazla korumaya çalıştıkça ikinci kurban sen olacaksın. Diğerlerine göre daha cesaretli olduğun için kendini öne atacaksın ve bunun zararını göreceksin. Canın pek kıymetli değil gibi davranıyorsun. Bana bir şey olmaz edalarıyla ilerleye ilerleye bu noktaya kadar geldin. Bundan sonra karşılaşacağın durum budur. 'Aman yavrum herkes kendini kurtarır sen kalırsın.' diyen aile büyüklerinin lafları burada ortaya çıkıyor işte. Sen kendini kurtaramazsın fakat etraf çakallarla dolu. Sen iyi niyetinle daha fazla kişiyi kurtarayım diye kendini ortaya atıyorsun fakat ne fayda? Hadi ilk ölen karakter henüz durumu anlamayışınızdan öldü, sen de filmde ihmalden ölecek karaktersin. Taşlarını ve kozunu iyi oyna!

Sondan bir önce ölecek karaktersin!

Sen korku filminde sondan bir önce ölecek karaktersin. Şu zamana kadar zar zor yaşadın. Zekanı bir yere kadar kullandın fakat artık 2 kişisiniz ve arkadaşlık bu noktada son bulmuş durumda. İki taraf da kendi canını düşünmek zorunda ve arkadaşının gazabına uğrayarak sen ondan önce ölüyorsun ve sona o kalıyor. Artık ortalık kan revan içinde ve savunmanız gereken bir grup kalmamış. İki kişinin yapacağı çırpınma çabaları da pek işe yaramayacak. Son kişi ya canını kurtaracak ya da o da ölecek. Fakat sen yüzüp yüzüp kuyruğuna kadar gelip, son virajda ölecek karaktersin.

Korku filminde en sona kalacak karakter sensin!

Sen en zekileri çıktın ve kullandığın taktikler seni sona getirdi. Etrafındaki herkesi kaybettin ve artık yalnızsın. Ya sen de onlar gibi olacaksın ya da kafanı kullanıp kurtulacaksın. Bu biraz da korku filmine kalmış bir durum.  Biraz bencillikle en sonunda kendinin kalmasını sağladın. Onlar senin arkadaşlarındı fakat senin dediklerine uymadılar. Senin gibi davransalardı onlar da senin yanında kurtulmuşlardı. Tabi sen de henüz kurtulmuş sayılmazsın. Korku filmi bu.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1177
692
321
278
204
189
127
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın