Görüş Bildir
Haberler
Konyaspor Hasreti Bitirdi

Konyaspor Hasreti Bitirdi

Fatih
13.03.2015 - 21:59
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Konyaspor sahasında Kasımpaşa'yı konuk etti. 90 dakika ev sahibi ekibin 2-1'lik üstünlüğüyle sona erdi.

Uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir olaya sahne olan maçta ilk gol 19. dakikada Hollandalı stoper Ryan Donk'tan geldi.

Babel'in yerde kalmasının ardından her iki takım oyuncularının da faul diyre duraksamasını iyi değerlendiren Ryan Donk düzgün bir vuruşla takımını 1-0 öne geçirdi.

Bu golün hemen ardından teknik direktör Şota Arvaladze'nin talimatıyla birlikte kalesini Konyasporlu futbolculara açan Kasımpaşalı futbolcular gole engel olmadı ve Hasan Kabze 21. dakikada santradan taşıdıığı topla skora dengeyi getirdi: 1-1

İlk yarının son dakikalarında Veysel Sarı'nın penaltıya sebebiyet vermesiyle bu kez penaltıda topun başına geçen Hasan Kabze, topu ağlarla buluşturdu ve ilk yarı 2-1'lik Konyaspor üstünlüğüyle sona erdi.

Maçın ikinci yarısı karşılıklı ataklarla geçilirken, rakibine gol şansı tanımayan Konyaspor sahadan 2-1'lik galibiyetle ayrılmayı başardı ve haftayı 3 puanla kapattı. Bu sonucun ardından Konyaspor 28 puanla 11. sıraya yükselirken, konuk Kasımpaşa 29 puanla dokuzuncu sırada kaldı.

Eurosport

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın