Görüş Bildir
Haberler
Konya'da Babasının Vurdurttuğu 14 Yaşındaki Kızı Konuştu: 'Eve Kapatıp 3 Gün Kemer ve Tavayla Dövdü'

Konya'da Babasının Vurdurttuğu 14 Yaşındaki Kızı Konuştu: 'Eve Kapatıp 3 Gün Kemer ve Tavayla Dövdü'

Batuhan
09.11.2021 - 13:17

Son Dakika: Konya'da babası Ali Erensoy'un dini nikahla birlikte yaşayıp ayrıldığı R.H.'ye gözdağı vermek için tabancayla bacağından vurdurttuğu kızı M.E. , babasının daha önce de kendisine işkence yaptığını ileri sürdü: 'Beni eve kapatıp 3 gün kemer ve tavayla dövdü.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Olay, geçen hafta cumartesi günü saat 13.30 sıralarında Selçuklu ilçesi Ferhuniye Mahallesi’nde meydana geldi. M.E., annesi R.H.'nin çalıştığı kafede bir kadın tarafından tabancayla bacağından vuruldu. Bu sırada yoldan geçen M.Ö. de (72) kurşunun ayağına isabet etmesi sonucu yaralandı. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

Ne olmuştu?

"Annem polislerle gelip beni babamın yanından aldı"

"Annem polislerle gelip beni babamın yanından aldı"

Tedavisinin ardından taburcu olan M.E., yaşadıklarını DHA'ya anlattı. Annesinin çalıştığı kafede otururken bir kadının yemek yeme bahanesiyle kafeye geldiğini belirten M.E., şunları söyledi:

''Kafede oturuyorduk, içeri peçeli bir kadın girdi. Peçeli kadın anneme, ‘Biz üç kişi yemek yemeye geldik, ben önden sipariş vereceğim’ dedi. Kadın kafenin içine baktı, annem de şüphelendi. Bir anda ne olduğunu anlamadık. Silahını çıkardı bana ateş etti. Sonra dışarı çıkıp kaçtı. Annem de peşinden koştu. Beni hastaneye yetiştirdiler. Babam benden, annemi bırakıp onun yanına taşınmamı istiyor. Bu yüzden beni sürekli tehdit ediyor.''

Annesiyle görüştüğü için babasının kendisine 3 gün boyunca işkence yaptığını öne süren M.E., “Ben annemle ve arkadaşlarımla görüşüyorum diye üç gün boyunca beni eve kapatıp kemerle ve tavayla dövdü. Gece ben çok bağırınca, polisler geldi ama beni susturdular. Anneme ulaşıp, vücudumdaki morlukların fotoğrafını çekip attım. Annem polislerle gelip beni babamın yanından aldı. Üç aydır annemin yanında kalıyorum ama babam bize nefes aldırmıyor” dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
30
15
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
AlchemisTT

Engel olmazlarsa 2 gün sonra cinayet haberini alırız

Pınar Taşik

artık böyle seylere ciddi müdahaleler edin yoksa yine sonu belli

Filiz Yiğit

Atın şerefsizi içeri ya