Görüş Bildir
Haberler
Komşu Dehşeti! İş Yerinde Ölü Bulundu

Komşu Dehşeti! İş Yerinde Ölü Bulundu

İstanbul Bakırköy'de fırıncılık yapan 40 yaşındaki Celal Kılıç satırla boynu ve kolları kesilerek öldürüldü. Cinayete ilişkin Kılıç'ın eskiden komşusu olan ve geçmişten husumetleri olduğu öne sürülen 32 yaşındaki Nejat D., gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İş yerinde cesedi bulundu

İş yerinde cesedi bulundu

Sabah'ın haberine göre, Bakırköy Şenlikköy mahallesinde dün gece saatlerinde meydana gelen olayda fırıncılık yapan Celal Kılıç'ın kolları ve boynu kesik halde iş yerinde cesedi bulundu. İhbar üzerine çalışma başlatan polis ekipleri Kılıç ile son görüşen işçisi F.K'nın ifadesine başvurdu.

F.K. ifadesinde; Perşembe günü saat 21.00 sıralarında işyerine gelerek birlikte çalıştıklarını kendisinin saat:02.30 sıralarında işlerini bitirdiklerini ve kendisinin çıktığını, işyeri anahtarının ise. Celal Kılıç'ta olduğunu, kendisinin çıkarken onun içeride olduğunu ve başka kimsenin olmadığını söyledi.

4 adet suç kaydı var

4 adet suç kaydı var

Çalışmaların devamında bahse konu olayla ilgili kamera incelemelerini sürdüren Cinayet Büro Amirliği ekipleri şüpheli şahsın aşçı olan Nejat D. İsimli kişi olduğunu belirledi. Nejat D.'nin F.K. Çıktıktan sonra fırına gelip eline aldığı satırla Kılıç'a saldırdığı ve boynunu kollarını kestiği öne sürüldü. Küçükçekmece'de gözaltına alınan şüpheli şahsın 4 adet suç kaydının olduğu öğrenildi.

Emniyetteki ifadesinde Kılıç ile eskiden komşu olduklarını ve eskiden gelen husumet yüzünden olayın gerçekleştirildiği öğrenildi. Şüpheli işlemlerinin ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
13
12
3
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
darria

4 suç kaydı var ama dışarıda. Mafyasever MHP'nin yeni seçim vaadi olan bir afla tekrar salınır ve 5 suç kaydıyla hayatına aynen devam eder. Bu yaratılan bokt... Devamını Gör

tom lee jones

butun bu 'af'larin arkasinda akpkkmhpbbp mahserin dort atlisi var.