Görüş Bildir
Haberler
Kokusundan Isırmak İstediğimiz 10 Şey!

Kokusundan Isırmak İstediğimiz 10 Şey!

Elbette herkesin sevdiği koku, kişiden kişiye değişir. O mis kokuları soluduğumuz anda ki mutluluk ve o kokuyu ısırma arzumuzu ne yapmalı peki? Haydi başlayalım o halde!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1- AROMALI DUŞ JELLERİ

1- AROMALI DUŞ JELLERİ

Elimize döktüğümüzdeki o müthiş kokuyu şuan hissediyorsunuz.  Vanilyalı, çikolatalı, çilekli, mandalinalı...  Kokusundan ısırmalık duş jelleri. Doğal olarak kokusunun tadına bakılınca hayal kırıklığı geçirenlerinde olduğu da biliniyor.

2. PEMBE SELPAK

2. PEMBE SELPAK

Parfümlü selpak olarakta bilinen ve elimize aldığımızda toz pembe halindeki selpağı kokladığımız da hissettiğimiz o hafif bebeksi tatlı kokuyu hatırladık mı?

3. HANIMELİ

3. HANIMELİ

Genelde yaz akşamları sokaklarda nadir rastladığımız, hafif rüzgarla birlikte enfes koku saçan Hanımeli. Keşke her mevsim olsa da müthiş kokusunu koklayabilsek.

4. KAHVE

Dünyada herkes tarafından sevilen ve kokusu hiçbir neden yokken bile kahve içmeyi arzulatan koku. Kahve ile arası olmayanların bile taze kahve çekme makinesinin önünde bir süre duraksatan o enfes koku.

5. FIRINDAN YENİ ÇIKMIŞ EKMEK

5. FIRINDAN YENİ ÇIKMIŞ EKMEK

Hemen hemen herkes, sabahları bir yerlere yetişirken bir fırının önünden geçerken açlık duymasına yol açan leziz bir koku.  Fırından yeni çıkmış kokusu tüten çıtır çıtır ekmek. Yanında da tulum peyniri ve mis gibi bergamut özlü demli bir çay.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. PORTAKAL KABUĞU

6. PORTAKAL KABUĞU

Portakal kabuklarını soyduğumuzda elimize sinen ve etrafa anında yayılan o müthiş koku. Kış aylarında ise portakal kabukları sobanın üzerine konulduğunda oluşan o taze kokunun tadına bakmayı kim istemez ki?

7. ERİMİŞ ÇİKOLATA

7. ERİMİŞ ÇİKOLATA

Erimiş ve ortalığı buram buram kokutan çikolata. Eriyen çikolata kokusuna karşı tadına bakılmak için bekleyen bi parmakta çabası.

8. VANİLYA

8. VANİLYA

Kokusunda davet var! Vanilya ile birleşen kozmetik ürünleri ile çikolataların ve gofretlerin ortama yaydığı kokuya çoğu insan bayılır.  Özellikle vanilyalı parfüm kullanıyorsanız kendinizi yemek bile istersiniz.

9. KOKULU SİLGİLER

9. KOKULU SİLGİLER

Kokulu silgilerin hepsi farklı farklı ve güzel kokar ama bizce en güzel kokanı arı mayalı yeşil olan silgi. Silgiyi kokladığımızda burnumuza yeşil elma kokusunun gelmesi ve içimizden de aniden silgiyi ısırma isteği.

10. GÜL

10. GÜL

Kırmızı, sarı, pembe, beyaz güller.. Gül demetini kokladığımızda o güzel kokunun anlatılmaz tarifi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın