Görüş Bildir
Haberler
Kocasının Bıçaklayıp Sakat Bıraktığı Kadın Şikayetini Geri Çekti: 'Müebbet Ceza Almaması İçin Onu Affettim'

etiket Kocasının Bıçaklayıp Sakat Bıraktığı Kadın Şikayetini Geri Çekti: 'Müebbet Ceza Almaması İçin Onu Affettim'

Batuhan
07.12.2020 - 09:04

Kendisini 9 yerinden bıçaklayan, pompalı tüfekle bacağından vurup sakat bırakan ve tehditler savuran kocasını affeden Mutlu Bilvar, 'Tepkileri biliyorum. Ancak o benim çocuklarımın babası ve benden defalarca özür diledi. Müebbet ceza almaması için onu affettim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İzmir'in Konak ilçesinde yaşayan Mutlu Bilvar (27), bir arkadaşının vasıtasıyla tanıştığı Doğukan Bilvar (29) ile evlenmek istiyordu. Mutlu, ailesinin tüm itirazlarına rağmen Doğukan ile evlendi. Çiftin iki çocukları oldu. Bir süre her şey yolunda gitti ancak Doğukan Bilvar gittikçe agresifleşen ve şiddet uygulamaya başlamıştı.

Kocasını şikayet edip arkadaşının evine sığındı

Kocasını şikayet edip arkadaşının evine sığındı

Yeni Asır'dan Fatih Şendil'in haberine göre 2018 yılının Nisan ayında yine böyle bir kavga sırasında Doğukan Bilvar karısını tam 9 yerinden bıçakladı. Ağır yaralanan kadın tedavisinin ardından gittiği evinde yine şiddet görünce, bu evliliği bitirmeye karar verdi. Karakola giderek kocasını şikayet eden Mutlu Bilvar, telefonunu kapattı ve yerini kimsenin bilmediği bir arkadaşının evine sığındı.

Silah tutukluk yapınca kaçtı

Silah tutukluk yapınca kaçtı

Ancak 2019 yılının Mayıs ayında Doğukan Bilvar, dedektif gibi iz sürerek karısının Konak'ta saklandığı evi buldu. Kocasının evi bastığını gören Mutlu da evin arka bahçesinden kaçmak istedi. Gözü dönmüş koca elindeki tüfeği 3 kez ateşledi. Mutlu Bilvar bacağından yaralandı. Doğukan Bilvar, 4. kez silahı ateşlemek istese de silah tutukluk yaptı ve genç kadın bahçe duvarından atlayarak kaçmayı başardı. Cani koca tutuklanırken bacağından ameliyat olan ancak sakat kalan genç kadın, hastanede verdiği ifadesinde kendisini vuran kocasının hapisten çıkması halinde kendisini öldürmesinden korktuğunu söyledi.

"O benim çocuklarımın babası"

"O benim çocuklarımın babası"

Ancak Mutlu, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir karar alarak kocasını afetti. Evet, Mutlu kendisini 9 yerinden bıçaklayan, pompalı tüfekle bacağından vurup sakat bırakan ve tehditler savuran kocasını affetti. Mutlu Bilvar, kocası Doğukan Bilvar'ı çocuklarıyla birlikte cezaevinde ziyaret edip tüm şikayetlerini geri çekti. Genç kadın, 'Tepkileri biliyorum. Ancak o benim çocuklarımın babası ve benden defalarca özür diledi. Müebbet ceza almaması için onu affettim' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Cezaevindeyken bile tehdit ediyor demişti"

"Cezaevindeyken bile tehdit ediyor demişti"

Mutlu Bilvar o dönem verdiği röportajda kocasının cezaevindeyken bile rahat durmadığını kendisini tehdit ettiğini söyledi. Ben o canavarla aynı çatı altında bir daha asla kalmam'diye feryat eden kadın, 'Ölmekten korkuyorum. Beni bu caniden kurtarın. Kimliği değiştirip başka bir kentte yaşamak istiyorum. Gazetelerin 3. sayfalarına haber olmak istemiyorum' demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
295
110
26
21
19
8
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
BlueCraving

Aferin kızım çok Erdemli bir karar! Çocukların için onların annesiz kalma olasılığını güçlendirmek süper bir seçim...

Jey

Bu kadın da normal değil. Zaten adam ıyi davranmaya başlasa, büyük ihtimal onu koca olarak görmez bile. Böyle sıkıntılı insanların elinde çocuk büyümemeli.

Pasif Kullanıcı

Sen nasıl bir aşağılıksın beyinsiz, silah tutukluluk yapmasa geberip gidecektin embesil seni!! Nasıl bi oruspusun lan çocuklarımın babası diyorsun hala