Görüş Bildir
Haberler
Koç Kadınının Belli Başlı 15 Özelliği

etiket Koç Kadınının Belli Başlı 15 Özelliği

Feride Yılmaz
12.09.2014 - 03:31 Son Güncelleme: 12.09.2014 - 13:54

Anlatıla anlatıla bitirilemeyen kadın türü olarak tanınan koç kadınını biraz olsun anlatmaya çalıştık. İşte size birazcık olsun onları tanımanız ve anlamanız için tespitlerimiz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İnatçılık

Evet bu kadın öyle bir inatçıdır ki onun inadını sittin sene kıramazsınız. Kafasına koyduğunu illa yapacaktır her ne şartta olursa olsun. 'Sana orada duracak dedim mi duracak o!'

2. Kıskançlık

Evet koç kadınları oldukça kıskançtır da. Bunun önünü alamazsınız. O kardeşlerini, arkadaşlarını, en yakın dostları, hatta herkesi kıskanabilecek

kapasiteye sahip bir insan türüdür. Elinde değildir doğasında yapısında vardır

onun, ama öyle kötü şeyler gelmesin aklınıza, çok şeker kıskanırlar onlar. Siz

kendinizden emin olun ve bu kadının kıskançlıklarını, şüphelerini boş verin en

iyisi.

3. Havailik

Sanki bana tropikal Hawaii adalarının esintilerinden kopmuş da gelmiş. Böyle bir vurdumduymazlık olamaz. Vur patlasın çal oynasın. Özgürlük manyağı. Özgür kız modunda dolaşan tipler hep bu burcun kadınlarından çıkar. Bu uçarılık hali biraz da oradan gelme ;)

4. Gurur

İşte sizin yapmamanız gereken şeylerden biri; onların gururunu asla incitmeyin. Çünkü koç kadını gözyaşlarını siler, hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam eder fakat sizi arkasında bırakarak.

5. Cazibe

Oldum olası seksiyim ben tavırları. Eee haksız da sayılmaz bu konuda. Erkekler tarafından en çok dikkat çeken ve arzulanan kişidir. Bu burcun kadınlarında tarif edilemez bir çekicilik vardır, mıknatıs gibi insanları çekerler kendilerine. Diğer burçların kadınları tarafından hep kıskanılıp, asla katlanılamazlar. Siz siz olun elinizdeki erkeği bu kadına kaptırmamaya çalışın ;)

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ego

Bütün dünya onların etrafında döner. Bu ömür boyu değişmeyecek

koç kadını kuralıdır. İlk dikkat çeken özellikleri akıl almaz, nereden çıkacağı belli olmayan bencillikleri. Ego tavandadır, zıplasanız da yetişemezsiniz bu hatuna. Dikkat edilmezse ortamda rahatsızlık oluşturabilir.

7. Sevecenlik

Samimiyeti içtenlikle kucaklar sizi. Dostlukları paha biçilmezdir, hep sizin için en iyisini düşünür yaparlar ve öyle şirin davranırlar ki kanınız ısınıverir onlara, hayatınızdan hiç çıkmasınlar istersiniz. Tam bir şirinlik abidesi!

8. İlgi manyağı

Bu saydığımız özelliklerin yanında olmazsa olmaz olanıdır. Hep bana hep bana hep bana! Sev beni! Öp beni! Okşa beni! Amanın sakın ha siz ilginizi eksik etmeyin, bir bakmışsınız avuçlarınızdan kayıp gitmiş!

9. Kendi içinde duygusallık

Dışardan sert duvar görünümlü bu hatun içinde yufka yürekli bazen kurup kurup düşünen bir incelik barındırır. Sevdi mi taa yürekten sever, sevdiği kişiye asla yan çizmez. Öyle bir duygusaldır, aşıktır o.

10. Fevrilik

Amanın ha siz onun hemen parlayan, yakıcı ama bir o kadar da kısa süreli öfke krizlerine aldanmayın. O böyle aniden bir şeye sinirlenip kaçak tüp gibi patlayabilir. Bekleyin 2 dakika içinde kuzuya dönecektir bu koçumuz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Dobralık

Bu kadın dürüsttür, dürüst insanları sever yalana gelemez ve ağzına ne geliyorsa söyler! İçinde tutamaz öyle! Pat diye atar lafı ortaya sonra topla toplayabilirsen!

12. Hafıza

Bu kadının en çok şikayet ettiği, en alıcı noktası hafızasıdır. İyiyi de, kötüyü de asla unutmazlar. Hep bir kıyıda köşede bekler yaşananlar, zamanı gelince de kullanmasını bilir onları. Unutmak onların kitaplarında yazmaz. Sakın kinci sanmayın, sadece unutmazlar.

13. Liderlik

Hele biri onun önüne geçip ona emir yağdırmaya başlasın vay haline! Ne yapıp eder ve onu alt edip önüne geçer bu kadın! İşin başında, en yukarda, hep o önde olmalıdır!

14. Güç

Bu kadın kendi ayaklarının üstünde durmayı, gücünü kullanmayı sever. Gücü, resmen yoktan var edebilir. Her anlamda bu konuda en iyisidir ve en güçlünün yanında da yer almak ister. Küçük dağları da o yarattı sonuçta!

15. Sabırsızlık

Onlar için durakta 5 dakika otobüs beklemek bile arafta kalmaya eşdeğer niteliktedir! Zamanları çok kıymetlidir, boşa harcamaya gelmez. Katiyen tahammülleri yoktur. Hemen her şey bir anda olsun isterler bu yüzden acelecilikten de yakınıp dururlar.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
233
105
44
10
7
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nemrudun Kızı

Kameraları evin neresine taktınız ?

Nili

Benden çok bahsettik sizden naber :))

Pasif Kullanıcı

İyi mi deseem, kötü mü bilemedim :)