Görüş Bildir
Haberler
Kızını Ölüme Hazırlamak İçin Her Gün Mezara Gidip Yatan Baba

etiket Kızını Ölüme Hazırlamak İçin Her Gün Mezara Gidip Yatan Baba

Çin'de, hastane masraflarını karşılayamadığı için ölümcül hasta olan kızını ölüme alışsın diye mezara götüren babanın yürek burkan hikayesi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Çin’in Sichuan bölgesinde çiftçilik yapan Zhang Liyong, maddi imkansızlıklar yüzünden kısa bir ömrü kalan ancak tedavi ettiremediği Akdeniz anemisi hastası kızı Zhang Ixinlei için bir mezar kazdı. Talihsiz adam tüm birikimlerini ciddi bir kan hastalığıyla dünyaya gelen 2 yaşındaki kızının tedavisi için harcadı ve başka çaresi kalmadı. Bu güne kadar tedavi için toplamda yaklaşık 76 bin TL harcadı. Zhang Liyong’un aylık kazancı 287 pound ancak giderek artan masrafların altından artık kalkamıyor.

Baba Liyong, birçok kişiden borç aldıklarını bu nedenle de artık kimsenin borç vermek istemediğini söyledi. Liyong çifti, talihsiz bebeklerine kan nakli sağlamak için ikinci bir çocuk sahibi olmaya karar verdiklerini ancak kan uysa da bu naklin gerçekleşmesini sağlayacak paralarının olmadığını açıkladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masrafların altından kalkamadığı için kızını her gün mezara götürüyor. Liyong, 'Sadece bu fikri bulabildim, onu buraya oynamaya getirdim. Huzur içinde yatacağı yer burası. Tek yapabileceğim şey ona her gün eşlik etmek olacak' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2341
415
248
58
52
21
15
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Stranger Man

"Başkalarının zavallılığına bakıp kendi haline şükredenlerden tiksiniyorum.." Dostoyevski

Gece Hayalcisi

adam hasta ruhlu, kızı ölüncü toprağı hissetmeyecek, yaşıyorken kısıtlı zamanında neden ölümü hatırlatıyorsun. bence kendini alıştırıyorsun kara toprakla kız... Devamını Gör

umut genç

Bu hayatta herşeyi kendi için yapmıyor mu insan, mirim? Adamı rahat bıraksınlar da acısını yaşasın. Gereksiz umut besleyip daha beter yıkılmasın.

clearskies

Herşeye gücü yeten Allahım, bu masum çocuğa sen yardım et 😥😥😥😥

ben sitiller

aradağınız kişiye şuanda ulaşılamıyor lütfen daha sonra tekrar deneyiniz