Görüş Bildir
Haberler
Kıyamet Kopmaya Başladı! Sonunda Rakiplerini Deviren Çarpışma'nın 3. Bölümünü Anlatıyoruz!

Kıyamet Kopmaya Başladı! Sonunda Rakiplerini Deviren Çarpışma'nın 3. Bölümünü Anlatıyoruz!

'Şimdi gerçek oyunumu oynuyorum' dedikleri bu olsa gerek. Çarpışma işte şimdi gerçekten başladı. Aksiyonsa aksiyon, dramsa dram, aşksa aşk, gizemse gizem. Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk'un oynadığı; Ezel'in yönetmeni Uluç Bayraktar'ın yönettiği dizinin 3. bölümünü anlattık.

2. bölümü izlemeyenler varsa önce şu taraftan işlemlerini yaptıralım ⇩

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kıvanç Tatlıtuğ övmekten kendimizi alamadığımız içeriğimize hoş geldiniz. Hazırsanız bölümü 2-3 dakikada döndürüyoruz.

Kadir bir önceki bölümde başlarına bela açanın, Zeynep'in kızını kaçıranın Veli olduğunu öğrenmişti. Direkt bir düşmanlık, bir sövme görmedik. Veli'yi bu kadar kızdıracak ne yaptığını merak etmiştik.

Haydar Haydar eşliğinde kafasını musluğun altına sokan ve lavoboya tüküren bir adamın amaçsızca karizma olmaya devam etmesi biraz canımızı sıktı. Yine de güçlü olmaya çalışıyoruz.

Anladığımız kadarıyla Kadir bir hata yapmış, muhtemelen teşkilata ihanet etmiş. Kadir de tek başına durumu çözmeye çalışırken Veli'nin ailesini tehlikeye sokmuş ve ölmelerine sebep olmuş.

Veli'nin eve gelip ailesini gördükten sonraki hali gerçekten neden 10 senedir bu kini içinde taptaze tuttuğunun kanıtı gerçekten.

Veli de kendi hatasını bir kenara bırakıp bütün kinini her şeyini kaybetmesine sebep olan Kadir'e yönlendirmiş. İntikam yeminleri etmiş.

Müdür de anladığımız kadarıyla Kadir'in yanında olmuş. Veli'nin her hareketini ezbere bilmesinden, onu da yakın takibe almasından bunu çıkardık.

Evde öyle bir dehşet yaşanmış ki, müdürün belki de bugünkü sağlık durumu bu olayla başlamış. Ölenlerin annesi, babası, kardeşi olduklarını düşünüyoruz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

"Bir gün benim kaybettiklerime sen sahip olacaksın. İşte o zaman ben eksilticem seni. Duydun mu beni? Sana söz veriyorum, seni bütün zaaflarından paramparça edicem Kadir!"

Canlı bomba hadisesinde ölen karısı ve çocuğunun sebebi Veli mi, yoksa tesadüf mü? Kadir hala bu iki olayı bağdaştırmadı.

Kadir'in ailesi yok oldu. Şimdi de Zeynep ve Aylin'i korumaya çalışıyor ama onlar da Veli'nin iki dudağının arasında. Kıyameti yaklaşıyor gibi...

Zeynep'in çocuğunu Veli'nin kaçırdığını anlayınca Zeynep'e de teyit ettirdi.

Artık düşmanın kim olduğunu da, ne kadar gözünün döndüğünü de öğrenmiş oldular.

Kadir, Veli'nin izini sürmeye başladı. Kiraladığı arabalar, buluşma yerleri, her yeri taradı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şahit olmak istemeyenleri ikna çabaları ♥ Ama kimse Veli'yi ötmedi. Hatta daha kötüsü, emniyetten biri her adımını Veli'ye haber veriyordu.

Üstelik çocukluğunu bildiği, koruyup kolladığı Kerem'in de kazaya karıştırdığını ve Cemre'yi bıçakladığını öğrendi.

Kadir'in bütün bu tesadüfleri bir arada öğrenmesiyle verdiği tepkiler muazzamdı. Kıvanç Tatlıtuğ komik birisi...

Kerem'in umrunda mı? Hayır. Sevgilisi ve en yakın arkadaşının arkasından çevirdiği işlerle yıkılmış durumdaydı.

Ama yine de hırsızlığı planlayanın, en azından ortak olanın Yakup olduğunu üst düzey bir enayilikle asla anlatmadı.

Kadir onu eliyle koymuş gibi buldu. Bomba olayından sonra Kerem'i boşladığı için vicdan azabı duyuyordu. Yardım etmek istiyordu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kerem hiçbir şekilde Yakup'un adını vermeyince delirdi. Daha yeni hapisten çıktığı için tekrar yargılandığında çok büyük bir ceza alacağını biliyordu.

Kerem daha önce yaralamadan girmiş. Babasının sürekli beslediği, içirdiği arkadaşları annesine yan gözle bakmış.

Onları hırpaladığında üstüne yürüyen ve annesini döven babasını, biraz da kendi canını korumak adına bıçaklamış. Babası felç kalmış.

Tüm bunlara rağmen Cemre'nin karşısına onun yaşadığını gördüğü için mutlu olarak ve her cezayı kabul ederek çıktı. Cemre karşısında insan azmanı bir sapık beklediği için şaşkındı.

Ama son anda kararından döndü. Üvey annesinin biriyle ilişkisi olduğunu ve buna dair görüntüyü vermesi için onu çıkarması gerektiğini söyledi. Ah Cemreeeee, o tünelin ucu bombok kızım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Asıl uyanık, videonun da sahibi Yakup. Belma'nın karşısına çıkıp onu 3 milyon lirayla tehdit etti. Korktuğu başına gelmişti yani.

Biliyorsunuz Kadir - Zeynep - Aslı çocukluk arkadaşı. Yetimhaneden çıktıktan sonra beraber yaşamaya, aile olmaya başlamışlar. Zeynep ve Kadir de büyük bir aşk yaşıyormuş.

Zeynep, babası gibi polis olan biriyle beraber olmak ve her gün korkmak istememiş, Kadir'i de Aslı'yı da terk edip gitmiş. Aslı'nın da aslında Kadir'e aşık olduğunu çok iyi bildiği için ona emanet etmiş.

'Benim için de sev' deyip gitti. Ne büyük yürek yav?

Aslı'ya Kadir'in yanında olmasını, ona aile ev ortamını hissettirmesini önermiş. Aslı da yavaş yavaş Kadir'i işleyerek sonunda evlenmiş. Yani bildiğin kendi elleriyle vermiş Zeynep Kadir'i...

Aslı'da da mezhep bildiğin çiftlik, at koştur. Gerçi kim Kıvanç Tatlıtuğ, aman Kadir'le aynı evde olup da tepkisiz kalabilir.

Peki Aslı, kızı veya Zeynep Kadir'in zaafı mıdır? Zaafından parçalayacağım dediği bu muydu? Kadir öğrenmeye gitti.

'Seni başladığın yerde bitireyim dedim Kadir.'

İçeriğin Devamı Aşağıda

Onu bitirmeye ant içmiş Veli, Kadir'in onu yetimhaneye bırakan annesini bulduğunu ima etti. Annesini bulabilmek için polis olan bir adamı delirtmeye yetti.

Üstelik onu hemen orada indirebilecek birkaç adam da arkada hazır bekliyordu. Bakalım paramparça olacak mı? Kadir'in küçük kıyameti kopacak mı?

Dizi sonunda hak ettiği reytingi aldı ve Avlu'yu geçerek AB'de 3. oldu. 7 reytingle haftanın en iyilerinden biri oldu.

Dizi sonunda hak ettiği reytingi aldı ve Avlu'yu geçerek AB'de 3. oldu. 7 reytingle haftanın en iyilerinden biri oldu.

TOTAL'de ise henüz yolu var, 8. oldu

Kıvanç Kıvanç diyoruz ama Onur Saylak'ın takdir edilmeye ihtiyacı yok. Öttürüyor derler ya, öttürüyor adam.

TOTAL artık sev bu diziyi can sıkma.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazen yalpalaya yalpalaya düşmekten beter olmaktansa şereflice düşmek en iyisi oluyor...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
162
65
7
5
4
4
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mida yuhen

Burada reklamını yaptığınıza göre izlenmiyor demektir. Bu dizi yakında yayından kalkar ahan da buraya yazdım....bir kere de değişik bir şey olsun...hep vurdu... Devamını Gör

Büşra Ekinci

Saydıklarının hiç birinin dizide olmaması...

Brky

Final yapıcak diyorlar 5.bölümde cidden üzüldüm halbuki sevmiştim.Ulan tuttuğumuz takım şampiyon olmaz,oy attığımız parti iktidara gelmez,sevdiğimiz dizi erk... Devamını Gör

Not Name

Basit bir dizi. Kıvanç Tatlıtuğ'a yazık olmuş.