Görüş Bildir
Haberler
Kıvanç Tatlıtuğ, Söktün Ciğerimizi! Çarpışma'nın İkinci Bölümünü 3 Dakikada Anlatıyoruz

etiket Kıvanç Tatlıtuğ, Söktün Ciğerimizi! Çarpışma'nın İkinci Bölümünü 3 Dakikada Anlatıyoruz

Kıvanç Tatlıtuğ'un ilk bölümünde bizi hüngür şakır ağlattığı Çarpışma'nın ikinci bölümünü de izledik. İzlemeyeni izlemiş kadar yapacak, her şeyiyle yorumladığımız içeriğimize sizi bir şöyle alalım...

İlk bölümü izlemeyenleri şöyle alalım👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İlk bölüm 4 arabanın birbirine çarpmasıyla, müthiş bir kazayla bitmişti. Banka soyan Zeynep, kaza yerinden kaçarak suçuna suç ekledi.

Zeynep kazadan sonra karşısındaki adamın Kadir olmasına şaşırınca nereden tanıdığını çok merak ettik.

Kadir de durumu hiç de iyi olmamasına rağmen, çarpışmayla kendisile beraber ölüme götürmeye çalıştığı banka soyguncusunun peşine düştü.

Ölemediği için çok sinirliydi. Emniyet kemerinin ve hava yastığının olmamasına rağmen ölmediği için iyice hırslandı.

Zeynep'in kızını kaçıran Veli de polisin peşinde olduğunu anlayınca anlaşmayı bozdu. Zeynep 10 Milyon Euro ile Kadir'e yakalandı.

Geçtiğimiz bölümde Zeynep'in kocası Galip, Veli'den para kaçırıp yurtdışına gitmişti. Veli de kızını rehin alarak Zeynep'in banka soymasını ve parayı kendisine getirmesini istedi.

Peşine düştüğü ve kendisiyle beraber ölüme götürmek istediği kişinin Zeynep olduğunu fark edince Kadir de şoka girdi. Değer verdiği birini fark etmeden öldürecek olmak sarstı.

Peki nereden tanışıyorlar? Öncelikle şöyle başlayalım; Zeynep'in babası bir polis. Şehit düşmüş ve hayatta yapayalnız kaldığı için Çocuk Esirgeme Kurumu'na verilmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Buraya alışmaya ve var olmaya çalışırken de onu koruyan kollayan çok güzel bir çocuk varmış: Kadir.

Zeynep, Kadir ve geçtiğimiz bölüm ölen eşi Aslı beraber büyümüşler. Nasıl kopmuşlar henüz bilmiyoruz.

Kadir'in aslında Zeynep'e aşık olduğunu ama sonra Aslı ile evlendiğini düşünüyoruz.

Bu arada Kıvanç Tatlıtuğ'un çocukluğunun bile nice yağız delikanlılardan çok daha yakışıklı olması...

İşte bu yüzden Kadir yarasının ve şokun etkisiyle bayıldığında Zeynep bırakıp gidemedi. Polisler onu Kadir'e kalp masajı yaparken buldu.

Böyle olunca da polisler Kadir'i tanıdığını ve ona yardım etmeye çalıştığını görüp onu azılı bir suçlu olarak görmekten bir derece vazgeçti.

Ona yardımcı olmak ve bir an önce savcılığa vermek arasında kaldılar. Kazadaki bir diğer kişi Cemre Gür'ün de Zeynep'in avukatı olduğunu öğrendiler.

Dolayısıyla Zeynep de avukatının kazada yaralandığını öğrenmiş oldu.

Cemre'ninse öğrenmesi gereken çok şey vardı. Cici annesi ve sevgilisi yasak bir ilişki yaşıyorlardı. Sonunda eve birinin girdiğini ve yaralandığını anladılar.

Rojda Demirer'e yasak aşk acayip yakışmış. O vamp ve şirret, içten pazarlıklı kadın rolünü gerçekteki tüm tatlışlığına rağmen çok iyi giymiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Soyulmuşlardı. Eve giren hırsızın onları görmediğini umdular ama çok geç. Hırsız Yakup değil görmek, görüntülerini bile almıştı.

Yakup şantaj yapmak için aldığı görüntünün muhattabını kaza sayesinde çabucak öğrenmiş oldu.

Hırsıza ulaşmaları gizli aşıkların sonu olacağı için kan lekelerini temizlediler. Ama Cemre hırsızlardan birine çoktan ulaştı, kazaya karışanlardan birinin o olduğunu fark etti.

Kerem hem hırsızlıktan, hem adam yaralamadan aranmak üzere. Üstelik sevgilisinin en yakın arkadaşıyla olduğunu da öğrendi, yıkıldı.

Alperen Duymaz'ın sinir krizi skill'lerini bir an önce çalıştırması ve sağlam tepkiler vermesi lazım. Böyle aldatma mı öğrenilir allasen...

Yakup hem bu haltı yemiş, hem de rahat olabilmek için Kerem'i bilerek bu işe sokmuş. Suçu üzerine atıp tekrar hapse girmesini sağlayacak, Meral ile rahat rahat takılacakmış.

Efecan Şenolsun bu şeref yoksunu adi adamı fazla gerçekçi oynamış, bu sezon nefretliğimiz bu adam olacak belli.

Dönelim Zeynep ve Kadir'e. Kadir'den yardım alabilmesi için polisi ikna etti, onlar da Kadir'in böylece kendine geleceğini umdular ama olmadı. Kadir hissiz, Kadir'in kendine faydası yok.

Çocuğunu kaybeden bir anneye göre biraz az yırtınıyor Zeynep. Bu tarz yorumlar çok, yönetmen Kadir'i delirttiği kadar Zeynep'i de delirtse iyi olacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ama sonunda dayanamayıp Zeynep'i içeri aldı. Aslı ve Deniz'in ölümünden bihaber olan Zeynep acı gerçekle karşılaştı.

Kadir ilk kez içini bu kadar açtı ve ilk Zeynep & Kadir duygusal sahnesini de izlemiş olduk. Birbirlerine yardım etmek için mükemmel bir zamanlamadalar.

Kadir'in Zeynep'e takıntılı olduğunu, hala dönem dönem onu özlediğini öğrendik. Zeynep de buna güvenmiş olmalı ama Kadir ona yardım etmeyi reddetti.

Zeynep ona küçük bir kızı bulması ve hayata böyle tutunması, bir amaç edinmesi için muhteşem bir fırsat vermişti oysa ki.

Çaresizce polisle emniyet yoluna çıkan Zeynep, bir fırsatını bulup kaçtı. Ne var ki sarışın, mavi gözlü bir duvara tosladı.

Kadir kararından vazgeçmiş ve Zeynep'e yardım etmeye karar vermişti. İşte Zeynep'in şansının döndüğü, Kadir'in hayata döndüğü an!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Tam gaza gelmişken bir anda pısttık. Veli'nin elinde sallayıp durduğu bu Polis Akademisi kolyesi nasıl Kadir'e geldi? Niye?

Geçmişe döndük. Kadir'le ortak çalıştıklarını, Kadir'in Veli'nin ailesini kurtaramadığını ve onun da karısını çocuğunu kaybettiğini öğrendik. Bu saatten sonra kötü tarafa geçmiş olmalı.

Neden onun ailesi için yaralanmışken Kadir'e nefret duyduğunu bilmiyoruz. Müdürü de suçluyor olmalı ki adım adım onu röportajlarından bile takip ediyor. Bu kadar içini ve gözünü karartacak ne oldu, ne hataları var öğreneceğiz.

"Madem kader böyle istedi, sana söz bu sefer birlikte öleceğiz Kadir Adalı.", acaba canlı bombayla Aslı ve Deniz'in de ölmesine sebep olan Veli mi?

Dizinin ikinci bölümü AB'de 3., TOTAL'de 7. oldu ve geçen haftaya göre reytinglerini arttırdı.

Dizinin ikinci bölümü AB'de 3., TOTAL'de 7. oldu ve geçen haftaya göre reytinglerini arttırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ dizinin en çok konuşulanı. İçindeki Adanalı gün yüzüne çıktıkça bize bir şeyler oluyor...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Yine herkes öldürür sevdiğini Allah'ın belası :(

Adam yakışıklıyım karizmayım diye yatmayıp nasıl çalıştıysa artık, modelken Türkiye'nin en iyilerinden biri oldu.

Çok çok çok küçük bir ihtimal kızı mafyanın elinde olduğu için olabilir mi? Biraz Hazal Kaya bağırması olduğu için irite etmiş olabilir.

Dizi 101 dakikaydı, bizi buna 'kısa' demeye alıştıranlar utansın ne diyelim...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
228
95
15
7
3
2
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kılıç Asuman

Keşke daha iyi rol kesen bir kadın başrol olaymış.Dizi izlemiyorum ama resimlerinden bile anladım kadının rol yapamadığını

vemrv

Kesinlikle dizide ki tüm erkek oyuncular çok iyi ama kadın oyuncular pek parlayamadı.

Şu karman çorman olaylar silsilesinden anladığım tek şey Kadir ile Zeynep çocukluk arkadaşı. Vallahi başka hiçbir şey anlamadım :D

Pasif Kullanıcı

Diziyi beğenmeyen oldukça sıkıcı bulan birtek ben miyim? Kıvanç hayranlığımdan izlyeyim dedim çok sıkıldım rol olarakta yakup denen sarı kfa çocuk cuk oturmu... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Çukur ilk bölümü sıkıcıydı gerçekten şuan kaçırmadan izliyorum ama ne bilim bu dizi hoşuma gitmedi perşembe akşamına birşey sığdırayım dedim yetimhanede bera... Devamını Gör