Görüş Bildir
Haberler
TV
Kit Harington'tan İlginç Game of Thrones Açıklaması

Kit Harington'tan İlginç Game of Thrones Açıklaması

Onedio Medya
15.09.2015 - 20:43 Son Güncelleme: 15.09.2015 - 21:20
İçeriğin Devamı Aşağıda

HBO'nun çok konuşan dizisi Game of Thrones beşinci sezona Jon Snow'un ihanete uğramasıyla son vermişti. O zamandan beri de Kit Harington'ın her hareketi takip edilir oldu. Çünkü dizinin hayranları Jon'un kaderini merak ediyordu. Bu karaktere hayat veren Harington kendisiyle yapılan bir röportajda dikkat çeken sözler sarf etti.

Şimdiye kadar Game of Thrones yapımcıları da oyuncuları da Jon Snow'un hikayesinin bittiğini net bir şekilde dile getirdi. Ancak Harington'ın sözleri hayranların umutlarını körükleyecek nitelikte. Son zamanlarda herkesin takip ettiği oyuncu Belçika'da yayın yapan Humo Dergisi'ne konuştu. 

Konu Game of Thrones'a gelince 'Önemli olan şu ki ben diziyle daha ne kadar anlaşmam olduğunu biliyorum.' sözlerini sarf etti. Bu cümleler üzerine kendisine kaç sezon daha dizide olacağı soruldu. Harington da 'İyi deneme. Bu konuda konuşamam. Sadece Game of Thrones'un bir süre daha hayatımın bir parçası olacağını söyleyebilirim. Bittiğinde muhtemelen 30'lu yaşlarımda olacağım. Kesin olan tek bir şey var: Game of Thrones'ta olmadığım gün kendimi film projelerine gömeceğim.' şeklinde cevap verdi.

Elbette genç oyuncunun anlaşmasının son bulmamış olması ve dizi bittiğinde 30'larında olacağını düşündüğünü söylemesi Game of Thrones hayranlarının dikkatini çekti. Jon Snow'un kaderi hala belirsizliğini koruyor ancak Harington'ın diziyle bağının bir şekilde devam edeceği kesin görünüyor.

Gündemden bir türlü düşmeyen Game of Thrones'un altıncı sezonuyla 2016 baharında ekrana dönmesi bekleniyor.

Ranini TV

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
29
5
2
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ali Alişan

"George Martin: You know nothing Jon Snow. This is not true. You're really dead."

süleyman başkaya

hayvan gibi sezan arası yapıyosunuz yav

Pasif Kullanıcı

Lan bu kaç yaşındaki bittiğinde 30lu yaşlarda olacak 5 sezon daha bizi bağımlı mı yapacak bu dizi

Destan Yazan

28, ayrıca dizi 3 sezon daha devam edecek