Görüş Bildir
Haberler
Kıskanılan Fenomenlerin En Çok Beğenilen Tarzları

etiket Kıskanılan Fenomenlerin En Çok Beğenilen Tarzları

Tuğba Erdem
13.03.2021 - 14:15

Ulaşılabilir alternatifleriyle siz de bu tarzlara sahip olabilirsiniz!

'Önerdiğimiz ürünleri seveceğinizi umuyoruz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Dilek Gün

1. Dilek Gün
www.instagram.com

38 yaşında olan ve özel bir şirkette yönetici asistanlığı yapan Dilek Gün, Instagram'da her gün stilini takipçileriyle paylaşıyor. Tam bir doğa, hayvan ve yoga aşığı. Postlarında da bunu rahatlıklar görebilirsiniz. 

Rahatlığı ve şıklığı çok iyi harmanlıyor. Bu kombinindeki benzer parçaları burada bulabilirsiniz.

2. Billur Saatçi

2. Billur Saatçi
www.instagram.com

Stilini, gezip gördüklerini paylaştığı blog'u ve Instagram profilinde yaşam tarzını takipçilerine ulaştırıyor.  Billur Saatçi Galatasaray Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. Kurumsal hayattan blogger'lığa uzanan Billur Saatçi'nin Can adında bir oğlu var.

Kaliteli bir görünümle parçaları ustalıkla birleştiriyor. 

Bu görseldeki tarzını edinmek isterseniz benzer parçaları buradan ulaşabilirsiniz.

3. Nil Ninat

3. Nil Ninat
www.instagram.com

Gözlerimden kalpler çıkararak takip ediyorum bu kadını. Blogger ve influencer olan Nil Ninat, imza attığı pek çok projede ikonik tarzıyla farkını belli ediyor. Kişisel dokunuşlarının çok net görüldüğü tarzından esinlenmek için buraya tıklayın!

4. Burcu Tandoğan

4. Burcu Tandoğan
www.instagram.com

Burcu Tandoğan, profesyonel hayatının ardından New York'ta moda üzerine eğitim aldı. Nomadic State of Mind markasını tanıtmak amacıyla kişisel ve kurumsal olmak üzere ait iki ayrı sosyal medya hesabı açan Burcu Tandoğan, kısa zamanda büyük başarılara imza attı. Tarzını beğendiyseniz burada benzer parçalar bulabilirsiniz.

5. Hande Can

5. Hande Can
www.instagram.com

Hande Can, namıdiğer Gardırop Gurusu stil danışmanlığı ve kreatif direktörlük yapıyor. Keyifle takip ettiğim bir Instagram hesabı var. Önceleri daha çok stil tüyosu paylaşıyordu. Hepsinden nemalandık. 

Bir araya gelince böylesine şık olacağını hiç düşünmediğim parçaları birleştirmiş. Benzerlerini şurada bulabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hazal Ece Yüceer

6. Hazal Ece Yüceer
www.instagram.com

Kendisini 'tarifsiz bir moda düşkünü' olarak tanımlayan Hazal Ece Yüceer, 29 yaşında. Mom jean kombinlerine özellikle bakmanızı öneririm. Kasmayan rahat bir tarzı var. Rahatlıkla günlük stilinize uygulayabilirsiniz.

Benzer parçaları burada bulabilirsiniz.

7. Melodi Elbirliler

7. Melodi Elbirliler
www.instagram.com

İzmirli Melodi Elbirliler 30 yaşında. Akademisyenliğinin yanı sıra YouTube'dan ve Instagram'dan hayat tarzını yansıtan paylaşımlar yapıyor. Ünlü şef Arda Türkmen ile anılan Melodi bir süre gündem olmuştu. 

Bence çok duru ve güzel. Yüzünde operasyon var mı bilmiyorum ama aşırı yapılı görünmüyor. 

Klasiğe yakın bir spor tarzı var. Bol pantolonlarla yaptığı kombinleri çok seviyorum. Görselde görünümü yakalamak için benzer ürünleri buradan bulabilirsiniz.

8. İlayda Özkök

8. İlayda Özkök
www.instagram.com

Yeni dönem Influencer'ı İlayda Özkök, üniversite yıllarında makyaja merak salınca eğitim alıp makyaj videoları çekmeye başlamış. Çok doğal ve çocuksu bir güzelliği  var. kendisinin Akıcı bir üsluba sahip ve insanı sıkmıyor. Güzellik, moda ve lifestyle alanlarında içerikler üretiyor. İnce yapılı bir vücudu var. Benim öyle olmadığı için pek stili çalamıyorum. Sizin içinse benzer kıyafetlerini buraya  ekledim.

9. Nur Bilen Yavuzer

9. Nur Bilen Yavuzer

Bilkent Üniversitesi Turizm bölümünden mezun olan ve uzun yıllar bu alanda kariyer yapan Nur Bilen Yavuzer 38 yaşında. Kendi güzellik ve moda anlayışını tecrübeleriyle yansıtıyor. Mottosu 'Artık her şey moda ve giyilebilir.'

Arada spor parçalar giyse de klasik parçalarla kendini daha rahat hissettiği belli. Buraya benzer parçaları ekledim.

10. Nil Ertürk

10. Nil Ertürk
www.instagram.com

İstanbul Üniversitesi Sinema bölümünden mezun olduktan sonra modayla ilgilenmeye başlayan Nil Ertürk yaklaşık on yıldır blogger yapıyor. Instagram profilinde stilini ve anneliğe dair tüyolar paylaşıyor. Dudakları şişirmeden de Influencer olunabileceğinin kanıtı.

Tarzı her telden çalıyor. Kafasına göre canının istediğini giydiği belli. Kendinizden bir şeyler bulacağınıza eminim. Görseldeki kombinin benzer parçaları için böyle buyurun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Ferhan Talib

11. Ferhan Talib

Nam-ı değer İcon Jane. Yaklaşık on yıldır blog yazan moda tutkusunu kariyere dönüştüren Ferhan Talib, bir dönem diğer Influencerlar ile tartışmalarıyla gündemi meşgul etmişti.

Tarzını yakalamak için buraya göz atın!

12. Elvin Levinler

12. Elvin Levinler
www.instagram.com

Reklamlarla başlayan oyunculuğu dizilerde ufak rollerle devam etti. Harika gözleri ve yoga tutkusuyla Instagram hesabında hayatını yansıtan gönderiler paylaşıyor. 

Spor parçaları daha çok tercih etse de klasik kıyafetleri de kendine yakıştırıyor.

Benzer parçaları burada bulabilirsiniz.

13. Meriç Küçük

13. Meriç Küçük
www.instagram.com

Moda ve güzellik hakkında takipçilerine bilgiler veren Meriç Küçük Boğaziçi Üniversitesi mezunu. Dudaklarını mı yaptırdı emin değilim ama yüzünde bir değişikler oldu sanki. Çok da yakıştı. 'Moda benim iç motivasyonum.' diyen Küçük'ün Elin adında bir kızı var. 

Kombinini edinmek için buraya göz atabilirsiniz.

14. Gamze Biran

14. Gamze Biran
www.instagram.com

İTÜ’de İşletme Mühendisliği okurken açtığı sayfasıyla kısa zamanda yükselişe geçen Gamze Biran iyi yemek, iyi moda ve iyi yaşam hakkında paylaşımlarda bulunuyor.

Buradan kombininin benzer parçalarını edinebilirsiniz.

15. Damla Kalaycık

15. Damla Kalaycık
www.instagram.com

Fotoğraflarını gördüğümde aklımdan sadece 'Ne güzel bir kadın!' düşüncesi geçiyor. Düzgün diksiyonu ile soluksuz konuşma yetisine sahip. Profilindeki renk uyumu gözlerinize şölen yaşatıyor adeta. 

Bu sezon yükselişe geçen crop ceketler kombinine çok yakışmış. Şuraya benzerlerini ekledim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Rana Demir

16. Rana Demir
www.instagram.com

Fotoğrafları oldukça profesyonel ve oldukça zevk sahibi birisi. Soğuk görünüşü sofistike bir algı yaratıyor. Samimiyetsiz sıcaklıktansa böylesi daha iyi bence. 

Yeditepe üniversitesinde Halkla İlişkiler mezunu. Tarzında asil ve aristokrat bir hava esiyor. Burada ise spor parçaları da güzel bir şekilde uyumladığını görüyoruz. Benzer parçaları burada bulabilirsiniz.

17. Burçin Akgün Ünaldı

17. Burçin Akgün Ünaldı
www.instagram.com

Takip ettiğim ilk moda bloggerı Burçin Akgün'dü. Hala da takip ediyorum. Lisans ve yüksek lisansını ODTÜ İstatistik bölümünde, doktorasını aynı üniversitede Ekonomi bölümünde yapan Burçin Akgün Ünaldı, moda üzerine paylaşımlar yapıyor. Türkiye’nin ilk moda bloglarından biri olarak blog yazarlığının meslek haline dönüşmesine öncü oldu.

Stiline benzer parçaları burada bulabilirsiniz.

18. Büşra Güler

18. Büşra Güler
www.instagram.com

Büşra Güler'in soft renkleri kullanışına bayılıyorum. Vintage bir tarzı var bence. Her zaman özel bir yere gidermiş gibi giyiniyor.

Burada kombinindeki parçaların benzerini bulabilirsiniz.

19. Zuhal Okcu Özden

19. Zuhal Okcu Özden
www.instagram.com

İstanbul Bilgi Üniversitesi Siyaset Bilimi Bölümü mezunu olan Özden, Zet Fashion bloğunu açmış ve 2010 tarihinde Lanvin for H&M Blog Yarışması’nda birincilik elde etmiştir.

Kombinindeki benzer parçaları şöyle ekledim.

20. Asena Sarıbatur

20. Asena Sarıbatur
www.instagram.com

Dünyaca ünlü sokak stili fotoğrafçılarının objektifine takılan Asena Sarıbatur'un moda macerası İstanbul Moda Akademisi'ndeki Fashion Styling eğitimi ile başladı. Sonrasında yurtiçi ve yurtdışı pek çok projesi olan Sarıbatur modaya öncülük etmeye devam ediyor. 

Kombinindeki benzer parçaları satın almak için tıklayın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. Ceren Sağ

21. Ceren Sağ
www.instagram.com

Spor şıklık modasının yılmaz savunucularından olan Ceren Sağ gerçek bir sokak stili öncüsü. Ulaşılabilir seçimleriyle içinizi sıcacık yapacak. 

Görseldeki kombini edinmek isteyenleri şöyle alabiliriz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
2
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
KürŞad

Kıskanılsınlar, kombinleri sorulsun, verdiğiniz link'lerden satın alınsın ki üç beş size de aksın; DİMİ??

melisa kara

cansu akın da olamlıydı

melisa kara

cansu akın da olmalıydı