Görüş Bildir
Haberler
Kişiye Özel Abiye Nasıl Dikilir?

etiket Kişiye Özel Abiye Nasıl Dikilir?

Orhan Akman
19.11.2014 - 04:27 Son Güncelleme: 19.11.2014 - 11:03

Günümüzde bizi en çok rahatsız eden konulardan biriside insanların giderek tek tip olmalarıdır. Benzer kıyafetler, benzer aksesuarlar ve benzer yüzler. Herhalde biz bayanları en çok rahatsız eden konulardan biriside budur; aynı olmak. Her kadın özeldir ve her kadının üzerinde taşıdığı özel bir imzası olması gerekir.

Kendimize ait özel parçaları bulmak için arayışlarımız hep vardır. Bunun için mağaza, mağaza dolaşırız, bir şehirden başka bir şehre gideriz yinede bulamayız. Mağazalara gittiğimizde sıkça duyduğumuz; aradığımı bulamadım, çok beğendim yinede üzerime yakıştıramadım, beni kilolu gösterdi gibi söylemleri sizlerde bilirsiniz. Bu zahmetli ve sıkıntılı anları yaşamak bazen en güzel günümüzü kötü geçirmemize, bazen de kendi vücudumuzdaki kusurları daha net görmemize sebep oluyor.

Vücudumuza göre ve kendi tarzımızı yansıtan elbiseleri mağazalarda bulmamız oldukça zorlaştı. Bu sıkıntıdan olacak kişiye özel dikilen abiye elbiselere rövanşın arttığını görüyoruz. Özel dikim elbiseler sizin tarzınızı yansıtacağı gibi, tamda sizin vücudunuza göre dikileceği için size bu işte sadece hayal etmek kalıyor. Ayrıca elbisenizin üstündeki taşlar elbiseye verdiğiniz detaylar sizi anlatacak. Bu konuda beklentilerinizi tam olarak karşılaya bilmek için seçtiğiniz terzinin rolü de çok büyük. Terzi seçimi konsun da daha önce kendisine özel abiye elbise diktirmiş birilerinden yardım alabilirsiniz.

Eğer siz de kişiye özel abiye nasıl dikilir diyorsanız hemen gidip kaliteli, isteğiniz renk ve desende bir kumaş seçip işinin ehli terzilere teslim edin ve sadece hayal ettiğiniz abiyeyi anlaşılır bir şekilde terzinize aktarın ve provalara katılmayı ihmal etmeyin.

Artık gittiğiniz partilerden birisinde ya da düğün, nişan gibi kendinize ait özel bir günde misafirlerinizden birinin sizinle aynı elbiseyi giydiğini görüp moralinizi bozmanıza hiç gerek yok. Size özel dikilmiş abiyenizle herkesin dikkatini üzerinize çekmeyi ve gecenin sonunda abiyeni gerçekten çok beğendim. Nasıl buldun, nereden aldın gibi cümleleri duymayı üzerinizdeki abiyenin kendi tarzınızı yansıttığını, elbisenin kendi tasarımınız olduğunu söyleyip zevkle tasarımınızın takdir görmesini izleyecek olmak herhalde sizin dilediğiniz gibi bir akşam geçirmenize neden olacaktır.

Kaynak: http://nasilyapalim.com/kisiye-ozel-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın