Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Testi: Sen Hangi Tip Lidersin?

etiket Kişilik Testi: Sen Hangi Tip Lidersin?

Easterling
19.09.2021 - 21:00

Herkes otorite ve nüfuz sahibi bir lider olmayı hayal eder. Kendimizi kararlı, kendine güvenen ve aktif insanlar olarak hayal ediyoruz. Bu, farklı yollarla elde edilebilir. Bakalım sen nasıl bir liderin özelliklerini taşıyorsun? 

Öğrenmek için teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Öncelikle söyle bakalım sence grup halindeki bir insan sence hangisine daha çok benzer?

2. Peki biri seni eleştirdiğinde nasıl tepki verirsin?

3. Bu yeteneklerden hangisi sende daha gelişmiş sence?

4. Bir konuda şüpheye düşmen için bunlardan hangisinin olması gerekir?

5. Şimdi de bu renklerden birini seçmeni istiyoruz!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bir mağazaya girip aradığın şeyi bulmaya çalışıyorsun diyelim. Ama mağazada aradığın şeyin olmadığını öğreniyorsun. Hangisini yaparsın?

7. Diyelim ki 500 kişilik bir birliğin başındasın. Bu birlikte disiplini nasıl sağlarsın?

8. Son olarak sence senin zayıflığın bunlardan hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam

Demokratik Lidersiniz!

Genellikle ekibinize saygı duyarsınız. Burada korku, ceza veya abartılı talepler yok. Personelinizin dizginlerini kolayca veriyor ve gerekli gördükleri şeyi yapmalarına izin veriyorsunuz. Takım içindeki iletişimi, hatta uyum ve arkadaşlıkla sonuçlanan kişisel ilişkileri teşvik ediyorsunuz. Ancak kararların net olmaması ve kontrolün zayıf olması olumsuz etkilere neden olabilir.

Karizmatik Lidersiniz!

Ekibinize liderlik edebilir ve onlara ilham verebilirsiniz. Lider güçleriniz var, çünkü takım sizin gücünüz veya zihninizden ziyade kişisel niteliklerinizi seviyor. Yeteneğiniz ve iletişim yetenekleriniz ekibinizin ilgisini çekiyor. Karizmatik bir lider olağanüstü ve kusursuz görünür. Kalabalıklara liderlik etmesine izin veren doğaüstü yeteneklere sahip görünüyorsunuz.

Otokratik Lidersiniz!

Sizin liderlik tarzınız biraz otokratik. Ekibinize genellikle tam olarak ne yapmaları gerektiğini söylüyor ve mükemmel bir uyum içinde çalışmalarını bekliyorsunuz. Belli kriz durumlarında sizin liderliğiniz çok faydalı olabilir ancak kriz zamanları dışında bu tarz çok sert ve yıkıcı olabilir.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
346
157
116
64
29
27
17
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem

Karizmatik Lidersiniz! Ekibinize liderlik edebilir ve onlara ilham verebilirsiniz. Lider güçleriniz var, çünkü takım sizin gücünüz veya zihninizden ziyade ki... Devamını Gör

Spook

Demokratik Lidersiniz! Genellikle ekibinize saygı duyarsınız. Burada korku, ceza veya abartılı talepler yok. Personelinizin dizginlerini kolayca veriyor ve g... Devamını Gör