Görüş Bildir
Haberler
Evet/Hayır Kişilik Testine Göre Gizemli misin Yoksa Net mi?

Evet/Hayır Kişilik Testine Göre Gizemli misin Yoksa Net mi?

Sena Erdoğdu
10.11.2022 - 17:39 Son Güncelleme: 10.11.2022 - 17:41

Gizem bazı kişiler için  merak uyandırsa da bazı kişiler için yorucu bir şey olabiliyor. Kimimiz bir insanı çözümlemek isteyebilir kimimiz ise bize karşı net olmasını tercih edebiliriz. Hayatımızda sık sık karşılaştığımız bu iki insan tipinden sen hangisisin? Gizemli misin yoksa net mi? 

Hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Söyle bakalım gün sonunda birini arayıp gününden bahseder misin?

2. Sen birden fazla işi aynı anda yapabilir misin?

3. İnsanlarla kolay iletişim kurabilen biri misin?

4. Sence senin her zaman yanında bir desteğe ihtiyacın var mı?

5. Tek başına vakit geçirmek senin için keyifli bir şey mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki bir şeye kırıldığında karşındaki kişiye bunu belli eder misin?

7. Risk almak seni korkutur mu?

8. Peki çok büyük bir olay yaşadığında sakin kalabilir misin?

9. İnandığın fikirleri her zaman savunur musun?

10. Son olarak 3 yıl sonra nerede olacağını görebiliyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen kendi kabuğundan çıkamayacak kadar gizemli birisin.

Sen gizemli birisin. Çok fazla konuşmaz, çoğu şeyi de kendi içinde yaşarsın. Kendini anlatmaktan çok karşı tarafı dinlemeyi tercih edersin. Duygularını tam anlamıyla anlamak, ne istediğini bilmek neredeyse imkansız. Söylediğin şeylerin tersini yapmak ile meşhursundur. Çoğu zaman belirsizlik ile boğuşuyorsun. Kafandan ne geçiyor anlamak mümkün değil. Kendi içinde büyük bir dünyan var ve bu dünyaya da kimseyi dahil etmiyorsun. En yakınım dediğin kişiler bile seni tam anlamıyla tanıyamıyor. Etrafının kalabalık olmasını değil, az ve öz kişi olmasını tercih ediyorsun. Seni meşgul eden, gerçekten dostluk kuramayan kişilere vakit ayırmak ve zaman kaybetmek istemiyorsun. Etrafında kimseye ihtiyaç duyan biri değilsin. Kendine yetebiliyor ve başkalarına çıkarların doğrultusunda yaklaşmıyorsun. Kimseyi kariyeri için, güzel/yakışıklı olduğu için veya elde ettikleri şeyler nedeniyle hayatına alamazsın. Önceliğin her zaman kendi hayatın. Başkalarının ne yaşadığı ile ilgilenmiyorsun bu da kendini daha fazla dış dünyaya kapatman demek oluyor. Dışarıya o kadar kapalısın ki çoğu zaman etrafında olup biten şeyleri bile fark etmiyorsun. İçinden geçen veya düşüncelerini yansıtan her şeyden kaçıyorsun. İnsanların seni tam anlamıyla görmesi, bilmesi seni huzursuz ediyor. Yalnızlık başkalarını rahatsız etse de seni zaman zaman mutlu ediyor. Sen gizemli bir karaktere sahipsin. Kendi dünyanda az kişiyle yine kendi yolunda ilerliyorsun.

Sen duygularını gizlemeyen net birisin.

Sen net bir karaktere sahipsin. Hayatında sana güvenen insanlar varsa bu senin net biri olmandan kaynaklanıyor. Ne düşünüyorsan söylüyor ve bunun için fazla zaman ayırmıyorsun. Belki bu durum bazı anlarda insanları kırabilir ama yine de kendi doğrularından vazgeçmezsin. Ne istediğini bilen birisin. Hayatında çoğu zaman kararsız kalmıyorsun ve belirsizlikten de hoşlanmıyorsun. Senin için bir şey ya vardır ya da yoktur. Ortada kalan hiçbir şeyi sahiplenmezsin. Sana gelmek ile gelmemek arasında kalan birinin gelmemesini tercih edersin. Çünkü bir insan eğer bir şeyi gerçekten istiyorsa bunun için ikilemde kalmamalı diye düşünüyorsun. Duygularını gizlemeyi tercih etmiyorsun. Ne hissediyorsun bunu söylüyorsun. Oyalanmak istemezsin. Bazı şeyler senin için çabuk sonuçlanmalı. Bu iş hayatında da ilişkilerinde de hep böyle olmalı. Bir şey bitecekse bitmeli, başlayacaksa başlamalı. Kararsızlıkta kalan her şey senin için olumsuzluk belirtisidir. Hayatını daha hareketli ve acele bir şekilde yaşıyorsun. Bir şeylere yetişiyormuşsun gibi her şeye acele ediyorsun. Sakin bir hayat yerine hareketli bir hayatı tercih ediyorsun. Hayal kuran biri olsan da genellikle daha gerçek şeylere odaklanıyorsun. Bir şeylere karşı inancın ve umudun tam ama kendini buna fazla kaptırıp gerçeklerden kaçmıyorsun. Sen net birisin.  İnsanları oyalamaktan hoşlanmaz ve ne hissediyorsan kolaylıkla dile getirebilirsin.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
129
36
12
8
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
ahmet kaya

O kadar gizemli bir insanım ki ben bile kendimi bulamıyorum, aslında ben arabamı da bulamıyorum. Sahi, arabamı nerede unuttum ki ben ??

Gececi Eko

Sen gizemli birisin. yalan çıktı ben böyle bir insan olsam nasıl dolmuşçuluk yapabilirim

Hakan ULUSOY

Gizemli birisin : yine kendi yolunda ilerliyorsun.