Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Eğilimin Nedir?

etiket Kişilik Eğilimin Nedir?

Zeynep Şahin
27.09.2020 - 16:00

Kişilik eğilimini merak ediyor musun?

Cevabın evet ise,

Haydi başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. Yaşını da alalım.

3. İçinde yaşadığın bir duyguyu dışarıya yansıtır mısın?

4. Peki bu hareketli görseli incelediğinde, görsel sende hangi duyguyu uyandırdı?

5. Burada ne görüyorsun?

5. Burada ne görüyorsun?
İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Eleştiriye açık biri olduğunu düşünüyor musun?

7. En ufak şeyleri bile kendine dert edinir misin?

8. Hatalı olduğun bir konu var, karşı taraftan özür diler misin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Mükemmeliyetçi!

Mükemmeliyetçi!

Düzenli, her şeyin kafandaki gibi planlı bir şekilde olmasını isteyen bir karakterin var. Her zaman anda kalmak yerine, geleceğe dönük planlar yapıyorsun. Herhangi bir olayın üstesinden en iyi şekilde gelmek için elinden geleni ardına koymuyorsun. Bu kadar mükemmeliyetçi olma tavrının yanında da karamsarsın da aynı zamanda. Adımını atarken ileriye dönük atmaya çalışıyor olsan bile bunları yaparken kafandakileri gerçekleştirememe endişesi de var aklında. Bu durum seni bazı zamanlar çok yoruyor. Mükemmeliyetçi tavrını da her zaman korumak istiyorsun. Mükemmeliyetçi olmak istemek, planlı olabilmek açısından kulağa mantıklı gibi geliyor olabilir ama biraz da olsa bu konuda ödün vermen gerekiyor. Hepimiz insanız ve hata yaparak öğreniyoruz. Bazı şeyleri bu şekilde deneyimliyoruz. Hata yapmaktan korkma! Bu konuda kendi oluşturduğun sınırları biraz genişletebilirsen, daha da başarılı olabileceğine inanıyorum.

Melankolik!

Melankolik!

Melankolik olman sürekli üzgün olduğun anlamına gelmiyor elbet. Dışarıdaki insanlar kimi zaman senin hakkında öyle bir algı oluşturabiliyorlar. Seni bağlayan bir durum da olmadığını biliyorum. Tabii ki umursama! Bazen geçmiş olaylara, kişilere çok bağlı kalabiliyorsun. Önüne bakmak istiyorsun ama yapamıyorsun bir türlü. İşte o zaman biraz daha zamana bırakmaya, önüne bakmaya çalış. Geçmişe bağlı kalmak senin güncel yaşamını da etkiliyor çünkü. Bu durumu aştığında geçmişteki olaydan ders çıkardığını fark edeceksin. Kendinle baş başa kalmayı seviyorsun ama bazen en yakınlarınla olmak seni çok daha iyi hissettirebiliyor. Arayış içinde olduğunu biliyorum. Herhangi bir şeye olabilir. Kendini ait hissettiğin yeri, zamanı arıyorsun çoğu zaman. Arayış içinde de olmayı, o duyguyu hissetmeyi de seviyorsun. İnsanlar dışarıdan seni umursamaz olarak görebiliyor. Şunu söyleyebilirim, her zaman ders çıkarmaya çalış ve yaşadığın zamanın kıymetini bil. Kendini dipte hissettiğin zamanlar tabi olacak ama bil ki hepsi geçecek!

Takıntılı!

Takıntılı!

Kafanın içi hiç susmuyor diyebilirim. En ufak bir şeyi bile çoğu zaman büyük sorunlar haline getiriyorsun, kendini bu durumdan ötürü de üzüyorsun. Takıntılı olmak; senin sürekli düşünmene, yaptığın işe odaklanamamana, bulunduğun ortamda bile karşı tarafı kimi zaman dikkatli bir şekilde dinleyememene sebep oluyor. Biraz rahatlaman, kafanı başka şeylere yönlendirmen gerek. Yalnız kaldığın zamanlarda az düşünmeyi deneyebilirsin. Hayatı akışına bırakman gerekiyor. Bulunduğun ortamlarda bile sürekli düşündüğün için bu seni olumsuz anlamda etkiliyor. Ufak detaylara takılmamayı denemelisin. Hem daha az yorulmuş olacaksın hem de yaşam daha keyifli bir hale gelecek.

Kafası rahat!

Kafası rahat!

İnsanlar dışarıdan seni kimi zaman umursamaz olarak görüyor. Haksız da sayılmazlar aslında! Ufak detaylara takılmayan, plan yapmadan, hayatı gelişigüzel yaşayan bir karakterin var. Bu durum da senin daha az üzülmene, daha az kafanı yormana, olaylara çok takılmamana sebep oluyor. Kendin için gerçekten en iyisini yapıyorsun diyebilirim. Büyük beklentilere kapılmadan yaşamak, en doğru tercihlerden biri kesinlikle. Şunu söylemem gerekiyor ki bu rahat tavrın, dışarıdan yanlış anlaşılmalara sebep olabiliyor. Karşı tarafı umursamıyormuşsun gibi bir izlenim oluşturabiliyorsun. Bu konuya biraz dikkat edersen arkadaşlık ilişkilerinin çok daha iyi olabileceğini, onlarla daha fazla şey paylaşabileceğini düşünüyorum.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
343
66
34
33
30
16
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Melankolik! Melankolik olman sürekli üzgün olduğun anlamına gelmiyor elbet. Dışarıdaki insanlar kimi zaman senin hakkında öyle bir algı oluşturabiliyorlar. ... Devamını Gör

melike doğan

Melankolik!

İbrahim Çiloğlu

Evet arayış içinde olmak ve bir s3ylere bir yere bağlanmak ZAMAN ZAMAN hoşuma gidiyor. O duyguyu seviyorum.