Görüş Bildir
Haberler
Kişilik Analizi: Bu Görselde Gördüğün İlk Şey Karakterini Ortaya Çıkartıyor!

Kişilik Analizi: Bu Görselde Gördüğün İlk Şey Karakterini Ortaya Çıkartıyor!

Bu görselde gördüğün ilk şey karakterini tam anlamıyla ortaya çıkartıyor!

Eğer hazırsan;

Başlayalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sen bu görselde ilk ne gördün?

Sen bu görselde ilk ne gördün?

Sen daha sakin yapıdasın ve her şeyi duyguların ile çözmeye çalışıyorsun!

Sen daha çok sakin yapıda birisin. Fevri hareket etmeyen etse de çok çabuk yatışan bir karakterin var. Barışa yakın ve kavga, gürültüden uzaksın. Bazı şeyleri içinde yaşamayı tercih ediyorsun. Her probleminden ve sorunundan herkese bahsetmez, yaşadıklarını aslında büyütmezsin. Yani baş edemediğin problemlerinde yardım almayı tercih edersin. Arkadaş ortamlarında orta yolu bulmaya çalışan, inatçılıktan son derece uzak bir şekilde herkesin gönlünü yapmaya çalışan biri olarak, etrafındaki insanlar tarafından değerin biliniyor. Detaylarla çok ilgilenmez genellikle net olmaya çalışırsın. Bu şekilde hayatı yaşarken aslında başkalarının duygularına ağırlık veririsin. Ne düşündükleri, ne hissettikleri, senin yanında mutlu olup olmadıkları senin için önemlidir. Kırıcı konuşmamaya veya ne kadar sinirlenirsen sinirlen bir şekilde kendini yatıştırıp konuya devam etmeyi tercih ediyorsun. Elinde olmadan fevri davrandığın her şeyin sonunda pişmanlık duyman da çabuk oluyor. İnsanlara çok çabuk inanan bir yapın var. Karşındaki kişinin sana yalan söylemesine anlam veremediğin gibi ne söylerlerse senin için önemli olan o... İnsanlarla iyi iletişim kurabiliyorsun ama bu biraz da karşındaki kişilerin iletişime ne kadar açık olduğu ile bağlantılı oluyor. Hayatında netlikten yana olsan da bazı anlarda başkalarını sıkmamak ve kendi derdinle bunaltmamak için bir şeyleri kendi içine atıyorsun. Her ne kadar duygulara önem versen de kendi duygularını bazı anlarda hiçe sayabiliyorsun. Hislerin senin için önemli. Adım atacağın her şeyde ne hissettiğini bilmeli ve bu hissi uzun süre sonra da taşıyacağına da emin olmak istersin.

Sen içinde fırtınalar kopsa da belli etmeyen ve her zaman kendine yaslanarak yürüyen birisin.

Sen daha dominant bir karaktere sahipsin. Üzülsen, kırılsan belli etmez ve her şey yolundaymış gibi davranırsın. Gerçekten ne yaşadığını anlamak çok zor. Kararlı bir karaktere sahipsin. Yani ne istediğini ve ne istemediğini bilirsin. Hayatını da buna göre şekillendirirsin. Hayatında en güvendiğin kişi yine sensin. Bu nedenle de her zaman kendini güvence altına almayı tercih ediyorsun. Birinden bir şey beklemek veya istemek sana göre değil. Sen başarabiliyorsan o şeyi zaten başarırsın ama elinden bir şey gelmiyorsa da illa olsun diye tutturmazsın. Zor olan her şey sana daha çekici geliyor. Bir şeyleri çabalamadan elde etmek senin o şeye olan ilgini azaltıyor. Bu nedenle her şey için biraz yol kat etmeyi istersin. Biraz da bundan dolayı zor bir karaktere sahip olabilirsin. Kimsenin seni kullanmasına izin vermediğin gibi aynı zamanda kimseyi tam anlamıyla hayatına da sokmazsın. O kişinin senin hayatına ne gibi bir artısı olabilir bunu öncelik alırsın. Eleştiri seven biri değilsin. Ama hatalarını gösteren insanların da aslında ne kadar sana yakın olduklarını da fark eden birisin. Seni eleştiren, doğruya doğru yanlışa yanlış diyen biri senin dikkatini ilk dakikadan çekebilir. Önünde her zaman hedeflerin ve hayallerin var. Bu yolda ilerlerken de rakibinin olması seni daha fazla motive eder. Tek başına bir oyunun içinde olmak istemez, seninle aynı güçte rakiplerini karşında görmek istersin. Fark etmesen de rekabetten beslenen birisin. Övülmek, başarının konuşulması ve imrenilmesi hoşuna giden şeyler. Yanılma payının olmaması için her konuda araştırma yapan ve her fikrinin arkasını da dolduran birisin.

Sen kurallarına göre yaşayan ve her şeyi kontrol eden birisin.

Sen kuralların çerçevesinden yaşayan birisin. Hayatının çevresini kalın çizgiler ile çizmişsin. Kendine göre yaşam biçimin ve kendince mantıklı bulduğun kuralların dahilinde hayatını sürdürüyorsun. Belli bir düzen oluşturmuş ve bu düzenin de dışını da çıkmak istemiyorsun. Bunu sen yapmadığın gibi bir başkasının gelip de düzenini bozmaya çalışması seni sinirlendirebilir. Belli bir plan çerçevesinde yaşayan biri olarak da hayatında çoğu şeye vakit ayırmaya çalışıyorsun. Senin ağzından 'Vaktim yok.' cümlesini duymak biraz zor. Çünkü olabildiğince her şeye ve herkese vakit ayırmaya çalışan birisin. Etrafındaki çoğu şeyi bir düzene oturttuğun için çoğu şey de senin kontrolünde. İnsanların hayatına fazla karışın veya müdahale etmek isteyen biri olmasan da yanlış olana yanlış demeden durmayan bir özelliğin var. Her şeyi çok fazla düşünmez ve kendini düşüncelerin ile daraltmazsın. Bir şey senin için olursa olur olmazsa o şeyi düşünüp günlerinin kötü gitmesine izin vermezsin. Her zaman tedbirli olmaya çalışırsın. Önünü görmek ve nasıl bir yol izlemen gerektiğini bilmek istersin. Kendi hayatında mutlu birisin ama bazı zamanlar da standartlarının dışına çıkmak isteyebiliyorsun. Bu hayatını daha konforlu bir hale getirmek anlamına geliyor. Bunun için elinde gelen her şeyi yapar ve yine kendi kontrolünde bir şeyleri gerçekleştirirsin. Hayatında yersiz duygusallığa yer yok. Kendini üzecek veya kötü hissettirecek herhangi bir konuda kafanın dağılması için her şeyi yapabilirsin. Sen değişime pek açık biri değilsin. Alışkanlıklarının ve düzeninin bozulması seni huzursuz hissettirebilir.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
64
32
11
5
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Sen daha sakin yapıdasın ve her şeyi duyguların ile çözmeye çalışıyorsun!