Görüş Bildir
Haberler
Kişiliğinle Özdeşleşen Film Türünü Söylüyoruz!

etiket Kişiliğinle Özdeşleşen Film Türünü Söylüyoruz!

Nsycl
07.03.2018 - 23:25

Bu Oscar'a aday filmin türünü belirlemek senin elinde :)

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Yaşını öğrenerek başlayalım.

2. Cinsiyetini öğrenebilir miyiz?

3. Bir emoji seç.

4. Instagram'ında en son paylaştığın şey ne?

5. Birkaç saatliğine 4 yaşında bir çocuğa göz kulak olman gerek diyelim. Bu süre zarfında onu nasıl oyalarsın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bir erkek başrol seçerek devam et.

7. Son olarak da bir kadın başrolü...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Korku çıktı!

İnişleri çıkışları olan heyecanlı bir hayat yaşıyorsun. Korku dediğimize bakma, asıl olay senin için adrenalin. Senin gibi hayatta kalmasını bilen biri için bu hayat zaten hep bir kaçma kovalama.

Drama çıktı!

Eşsiz, özgür ve tutkulu biri olduğun ne kadar da belli! Hayatındaki iniş çıkışlar ve problemler senin güç aldığın şeyler. Çözümde de mantığın kadar duygularını kullanman seni iki taraflı da güçlendiriyor. Eh, bunlar yaşanırken başa gelen dramatik olaylar da hayatın tuzu biberi.

Belgesel çıktı!

Mantıklı ve gerçekçi bakış açın bu sonucun çıkmasının en büyük sebebi olmalı! Her zaman bilgiye açsın sen, yeni şeyler keşfetmek, bilmediğin bir konuda araştırma yapmak pek keyif aldığın şeyler. Şüpheci tavrın bazen yorucu olsa da seni her zaman doğruya ulaştırıyor.

Macera çıktı!

Enerjik, disiplinli ve hırlısın. Hayatında hız ve hareket hiçbir zaman eksik olmuyor zaten! Sınırları zorlamak, tecrübe edinmek için yaşıyorsun. Rekabetçi yapın da bundan olmalı.

Romantik komedi çıktı!

Melankolik bir romantiksin sen! Duygusal ve saf oluşun en dramatik olayları bile komik yapabiliyor. İlişkin olmasına gerek yok, platonik aşklar bile seni besleyebiliyor. Bu tatlı tavrın sağolsun genelde pozitif şeyleri çekmeyi başarıyorsun.

Komedi çıktı!

Hayatın resmen kendini soktuğun garip ve komik durumlardan oluşuyor. Ölümlü dünya sonuçta, gülmekten daha değerli ne var? Sen bu sayede hem ruhunu besliyor, hem de sıkıntılarında bile gülümseyerek çözümlere daha hızlı ulaşıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
342
143
102
72
40
20
18
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Köksal Bilaloğlu

Belgesel çıktı! Mantıklı ve gerçekçi bakış açın bu sonucun çıkmasının en büyük sebebi olmalı! Her zaman bilgiye açsın sen, yeni şeyler keşfetmek, bilmediğin... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Drama çıktı! Eşsiz, özgür ve tutkulu biri olduğun ne kadar da belli! Hayatındaki iniş çıkışlar ve problemler senin güç aldığın şeyler. Çözümde de mantığın ka... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

MACERAAAA!! zaten başka bir tür çıkmazdı.)