Görüş Bildir
Haberler
Kısa Saçlı Thor!Thor Ragnarok Filminden İlk Görüntüler

Kısa Saçlı Thor!Thor Ragnarok Filminden İlk Görüntüler

Buğra Doğan
20.03.2017 - 21:37

Evet , yanlış duymadınız!Kısa saçlı Thor serinin üçüncü filminde gerçekten olacak ki bu konuda biz fanlar oldukça kaygılıyız ama yeni imajı da oldukça havalı öyle değil mi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serinin ilk iki filminin başarısızlığı sonucunda bu filme güvenimiz belirsiz ama emin olun bu film bizi şaşırtacak.Diğer filmlerden geriye kalan soruların çoğunu cevaplayacağız gibi görünüyor.Hikaye , tahminlerimize göre şu şekilde olacak:

  100 yıllık sürgünün ardından Hela adlı acımasız karakter bir şekilde özgür kalıyor. Thor birtakım olaylardan sonra sürgün ediliyor ve Sakaar adlı gezegene götürülüyor.Ayrıca bu gezegende galaksinin her yerinden sürgün edilmiş insanlar da bulunuyor.Bu insanlar kendi aralarında gladyatörlük turnuvası düzenliyor ama her zaman bu turnuvanın kazananı belli: Hulk. Evet Hulk bu Thor filminde yer alacak.Bu da bizi heyecanlandıran meselelerden biri aslında.Şimdi aklımızda kalan ve bu filmin cevaplayacağı soruları tanıyalım:

Soru 1: Hulk Nerelerdeydin? SPOİLER

 Yenilmezler:Ultron Çağı'ndan beri Hulk hiçbir MCU(Marvel Cinematic Universe) filminde görülmüyor. Ultron Çağı'nın sonunda bindiği Quinjet ile ufuğa doğru uçan Hulk milyonlarca gezegeni geçip Sakaar gezegenine nasıl ulaştı?Yeşil abimizin ayrılma kararını Wakanda'da verdiği zarardan dolayı artık kendini kontrol edilemez bir tehlike olarak gördüğünü biliyoruz.Ama sonrasında gerçekleşen olayları merak etmiyor değiliz.

Soru 2: Odin nerede oğlum? SPOİLER

 Bildiğiniz gibi Thor: Karanlık Dünya filminin sonunda , bela okuduğumuz ama bir o kadar da sevdiğimiz Loki babasının kılığına girerek başa geçmişti. Peki Odin şimdi nerede?

Soru 3:Sürpriz İsim!

 Doctor Strange'in , Thor:Ragnarok filminde olacağı kesinleşti.Eminim Benedict Cumberbatch bunun için çok heyecanlıdır. Doctor Strange'in After Credit sahnesinde zaten Thor ile Doctor'un aynı masada oturup lafladığını görmüştük.Bunu bekliyorduk ama heyecanlanmamak elde değil. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Soru 4:Mjolnir'e Ne Oldu?

  Entertainment'ın yeni sayısındaki görüntülerin hiçbirinde Thor'un çekici Mjolnir görünmüyor. Pek ciddiye almasak da bunu destekleyen bir şey daha var. Avengers:Infinity War mini tanıtım videosunda bir sahnede Rocket Racoon ve Thor'u aynı sahnede görüyoruz. Ama biz fanların gözünden kaçmayan bir şey var. Thor'un elinde çekici yine yok. Ne oldu da Thor çekicine layık olamadı. Şuan en çok bu soru merak ediliyor.

Şaşırt Bizi Marvel!

static.srcdn.com
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
8
3
3
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın