Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Oda Yeni Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı? Kırmızı Oda 52. Bölüm İzleme Ekranı…

Kırmızı Oda Yeni Bölüm Fragmanı Yayınladı Mı? Kırmızı Oda 52. Bölüm İzleme Ekranı…

Müge Kakşi
20.11.2021 - 01:20

TV8 ekranlarının sevilen dizisi Kırmızı Oda bu akşam 52. bölümüyle ekranlara geldi. Ünlü Psikiyatrist Gülseren Buğdaycıoğlu'nun romanından uyarlanan dizi izleyiciler tarafından sıkı takip ediliyor. Sürekli farklı oyuncuların dahil olduğu diziye bu akşam ünlü şarkıcı Gökhan Özoğuz damgasını vurdu. Dizinin sonlanmasının ardından yeni bölüm fragmanının yayınlanıp yayınlanmadığı merak ediliyor. Peki Kırmızı Öde 53. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kırmızı Oda son bölüm izleme ekranı ve son bölümde yaşananlar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Başrolünde Binnur Kaya’nın olduğu ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun kitaplarından uyarlanan Kırmızı Oda, yeni sezon bölümleriyle de izleyicileri televizyon karşısında kilitliyor. Doktor hanım, yeni gelen hastalarına yol göstermeye çalışırken, gerçeğe dayanan hastaların durumları ise dikkat çekiyor.

KIRMIZI ODA 52. BÖLÜM TEK PARÇA

Kırmızı Oda’nın yayınlanan son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler, aşağıdaki link üzerinden tüm bölümü tek parça olarak izleyebilir.

Kırmızı Oda 45. Bölüm İzleme Ekranı

Kırmızı Oda Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Kırmızı Oda Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

52. bölümün ardından merak konusu olan 53. yeni bölüm fragmanı TV8 tarafından henüz yayınlanmadı.

Kırmızı Oda Konusu Ne?

Kırmızı Oda Konusu Ne?

Hayatın içinden, yaşanan gerçek hikayelerden esinlenerek TV8 ekranlarında yayınlanan 'Kırmızı Oda' dizisinde başrol oyuncusu Binnur Kaya, psikiyatri kliniği sahibi bir psikiyatristi canlandırıyor. Psikiyatri kliniğindeki doktorların ve onlara başvuran hastaların hayatlarının ele alındığı 'Kırmızı Oda'da izleyici ile buluşuyor, her hayat hikayesinin altında yatan acılar, sevinçler, mutluluk ve hüzünler izleyicinin de ruhunun kapalı kapılarını aralıyor ve belki de izleyiciler Kırmızı Oda'da kendinden parçalar buluyor. Kliniğe gelen hastalar, o güne kadar kimseye söyleyemedikleri sırları dile getirirken; izleyiciler de o hikayelerde kendi bugünleri, geçmişleri ve yarınlarına dair izleri fark ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın