Görüş Bildir
Haberler
Kırmızı Halıya En Yakışan Yıldız: Nicole Kidman

etiket Kırmızı Halıya En Yakışan Yıldız: Nicole Kidman

Stilika
15.09.2014 - 00:07 Son Güncelleme: 15.09.2014 - 13:20

1. Nicole Kidman Yeteneği ve Güzelliği ile Sinema Tarihine Adını Yazdırmayı Başaranlardan

Onu yıllar yıllar önce kıvırcık kızıl saçları ile Tom Cruise'ın eşi olarak tanıdık. Evet yetenekliydi, ama sonuçta dünyanın en ünlü erkeklerinden birinin eşiydi. Bir gün boşandı ve kendi yeteneği ile yıldızı yeniden parladı. Yeteneğini çeşitli ödüllerle taçlandıran Nicole Kidman Oscar kırmızı halı törenlerinin de en şık  isimlerinden biri.

Kaynak: http://stilika.com/category/kirmizi-h...
İçeriğin Devamı Aşağıda

2.

2.

1997 yılındaki Oscar törenlerine  evli olduğu Tom Cruise ile katılan Nicole Kidman, Richard James imzalı işlemeli bir elbise giymişti. O dönemki seçimi eleştirmenlerden iyi bir not alamasa da güzelliği ile durumu kurtarmayı başarmıştı. Kırmızı halı töreninin ardından herkes Tom Cruise'ın boyunun ne kadar kısa olduğunu konuşuyordu!

3.

3.

2002 yılında Nicole Kidman Oscar töreninde Chanel tercih etmişti. İnce endamına çok yakışan yatay katlarla detaylandırılmış elbise o dönem Oscar için biraz 'hafif' bulunsa da yine de kötüler arasında gösterilmedi.

4.

4.

Nicole Kidman'ın En İyi Kadın Oyuncu Oscar'ını kucakladığı 2003 yılında tercihi siyah bir Jean Paul Gaultier elbiseydi. Tek kolda yoğunlaşan askılar ve drapelerin yanısıra mini elbiseyi kapatan tüllerle Nicole Kidman o gecenin yıldızı oldu.

5.

5.

2004 yılında artık Oscar sahibi bir yıldız olarak yürüdüğü kırmızı halının en çok konuşulan ismi yine Nicole Kidman'dı. Giydiği buz grisi Chanel elbise hem çok beğenildi hem de sırtı tamamen açık olmasına rağmen dekoltesinin duruşu ile ilgi uyandırdı. Bu elbise ve yarattığı etki ile Nicole Kidman yıllar geçtikçe güzelleştiğini de bir kez daha göstermiş oldu.

6.

6.

2007 yılına gelindiğinde Nicole'un tercih bu sefer kırmızıdan yanaydı. Boynun yanında gösterişli bir fiyonk olarak bağlanan Balenciaga elbisesi ve sade saçları ile kırmızı halıda kırmızı giyilebilceğini gösteren yıldızlardan biriydi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

7.

7.

2008 Oscar törenlerinde Nicole Kidman'ın tercihi yine bir  Balenciaga elbiseydi. Bu sefer 1930'ları anımsatırcasına çok uzun bir kolye seçen Nicole Kidman elbisesinin sadeliği ile ilgi odağı olmayı başardı.

8.

8.

Eleştirmenlerin Nicole 'çok çok güzeldi' dediği senelerden biri de 2011'di. Kırmızı halıda Christian Dior tasarımı bir elbise seçen Nicole kendinden emin bir görüntü sergiliyordu. O gün için özel bir kıyafet almaktansa çok sevdiği ve rahat ettiği için bir elbiseyi giydiğini söyleyen yıldız kimi moda yazarlarının acımasız eleştirilerine de hedef oldu. Özellikle elbisenin bel detayları eleştiriliyordu ama Nicole yine Kırmızı Halı'nın en şık kadınlarından biri seçilmeyi başardı.

9.

9.

2013'e gelindiğinde Nicole Kidman bu kez yine dar ve hatlarını ortaya seren bir elbise ile Kırmızı Halı'da boy gösterdi. L'Wren Scott tasarımı elbise doğrusu biraz frapan bulundu. Parlak kumaşın üzerinde altın işlemeler, yanar döner renkler... Ancak bu elbise ile Nicole Kidman'ın endamı çok güzel bir şekilde ortaya çıkmıştı. Daha önce çok düz ve dörtgen bir vücut yapısı sergileyen yıldız bu elbise ile kum saati bir görüntü vermeyi başardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
1
0
0
0