Görüş Bildir
Haberler
Kimse Kusursuz Değildir: Ünlülerin Daha Önce Hiç Duymadığınız Fiziksel Deformasyonları

etiket Kimse Kusursuz Değildir: Ünlülerin Daha Önce Hiç Duymadığınız Fiziksel Deformasyonları

Hiçkimse kusursuz değildir, mükemmel görünümleriyle bizi imrendiren ünlü isimler bile!

Karşınızda ünlü isimlerin hiç bilmediğiniz fiziksel deformasyonları:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Andy Garcia

1. Andy Garcia

Hem yakışıklılığı hem de başarılı oyunculuğuyla bizi büyüleyen Andy Garcia, omuzunda taşıdığı yapışık ikizi ile dünyaya geldi. Cinsiyeti kız olan ikizi, fiziksel gelişimini tamamlamadığı için, operasyonla Garcia'nın omuzundan alındı. Böylece aktörün hayata devam etmesi sağlandı. Bu operasyon ise, Garcia'nın omuzunda hala taşıdığı derin izler bıraktı.

2. Seal

2. Seal

Büyüleyici sesi ile tanınan Seal ise, çok eskiden lupus hastalığı geçirdi. Bağışıklık sisteminin, çevre doku ve organlara saldırması olarak açıklanan bu kronik hastalık, Seal'ın yüzünde derin izler bıraktı. Seal'ın rahatsızlığı, erken teşhis ve tedavi edilseydi, yüzündeki bu izler oluşmayacaktı.

3. Denzel Washington

3. Denzel Washington

Denzel Washington'ın ise uzaktan bile dikkatleri çeken, yamuk parmağı çocukken oynadığı bir basketbol kazasından yadigar. Washington'ın basket oynarken kırılan parmağı, doktorların hatası yüzünden yanlış kaynadı. Defalarca operasyon geçirmesine rağmen ise, ne yazık ki düzeltilemedi.

4. Tina Fey

4. Tina Fey

Komedyen, yazar ve oyuncu olarak kariyerinde başarıdan başarıya koşan Tina Fey'in yüzündeki derin iz pek çoğunuzun dikkatini çekmiştir. Bu iz, onun çocukluk döneminde yaşadığı korkunç bir saldırıdan kaynaklanıyor! 5 yaşındayken evlerinin önünde oynayan Fey'e, biri yaklaşmış ve yüzünü kesmiş. Çocuk aklıyla bu durumu birisinin onu işaretlemesi sanan Fey, bu korkunç olayı uzun süre atlatamadı.

5. Padma Lakshmi

5. Padma Lakshmi

Ekranların sevilen ismi Lakshmi'nin kolunda derin bir yara izi var. Bu iz, Lakshmi 14 yaşındayken Stevens Johnson Sendromu'ndan dolayı yattığı hastaneden taburcu edilirken oluştu. Ailesi ile hastaneden eve dönerken yaşadıkları trafik kazası, onun kolunda böylesi büyük bir iz kalmasına neden oldu. Ancak o, bu yarayı da izini de oldukça seviyor ve saklama gereği dahi duymuyor. Çünkü, vücudunun diğer parçaları gibi, bu yara da onun bir parçası!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Daryl Hannah

6. Daryl Hannah

Daryl Hannah'ın ise eline dikkatli bakarsanız, sol elinin işaret parmağının bir kısmının olmadığını fark edersiniz. Bunun nedeni Hannah'ın daha küçükken büyükannesinin evinde geçirdiği bir kaza! Hannah, sol elinin işaret parmağının bir kısmını su makarasına kaptırdı. Filmlerde ise çoğunlukla bunu gizlemek için protez parmak kullanıyor.

7. Joaquin Phoenix

7. Joaquin Phoenix

Bizi, yakışıklılığı ile ayrı, oyunculuğu ile apayrı etkileyen Joaquin Phoenix ise halk arasında 'Tavşan Dudak' adı verilen bir şekilde dünyaya geldi. Ancak bu durum, elbette ki onun başarısını etkilemedi.

8. Joanna Krupa

8. Joanna Krupa

Sıkı bir hayvan hakları savunucusu olan Joanna Krupa ise tıp dünyasında polimasti(çoğul meme) olarak adlandırılan rahatsızlıktan müzdarip. Krupa'nın polimastiden kaynaklı üç tane meme ucu olduğu söyleniyor.

Çoğul meme, yani polimastiden müzdarip diğer ünlü isimler;

9. Lily Allen

9. Lily Allen
İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Carrie Underwood

10. Carrie Underwood

11. Tilda Swinton

11. Tilda Swinton

12. Mila Kunis

12. Mila Kunis

Güzelliği dillere destan oyuncu Kunis'in gözlerine dikkatli bakarsanız aradaki renk farkını görebilirsiniz. Heterokromi İridium adı verilen bu durum, kromozom bozukluğundan kaynaklansa da onun güzelliliğinden bir şey eksiltmediği kesin.

Aynı kromozom bozukluğuna sahip diğer ünlü isimler;

13. Kate Bosworth

13. Kate Bosworth
İçeriğin Devamı Aşağıda

14. Jane Seymour

14. Jane Seymour

15. Demi Moore

15. Demi Moore

16. Elizabeth Berkley

16. Elizabeth Berkley

17. Henry Cavill

17. Henry Cavill

18. Vince Vaughn

18. Vince Vaughn

Vaughn'ın geçirdiği bir trafik kazasından dolayı, baş parmağının bir kısmı yok.

İçeriğin Devamı Aşağıda

19. Megan Fox

19. Megan Fox

Yüzünün güzelliği ile tartışmasız tüm dünyayı kendine hayran bırakan Fox'un el başparmakları 'çomak parmak' denilen yassı bir şekle sahip.

20. Karolina Kurkova

20. Karolina Kurkova

Victoria's Secret meleklerinden Kurkova'nın fiziksel deformasyonu ise ilk bakışta fark edilecek cinsten değil. Zira kendisinin göbek deliği yok. Kurkova, olması gerekenden 2 ay erken dünyaya geldiği için, göbek deliği gelişmedi. Fotoğraflarda ise, ona Adriana Lima'nın göbek deliğini photoshopla ekliyorlar.

21. Gemma Arterton

21. Gemma Arterton

James Bond kızlarından Gemma Arterton ise tam12 parmaklı bir şekilde dünyaya gözlerini açtı. Ardından geçirdiği bir operasyonla, fazla olan parmakları alındı. İzleri ise elbette ki baki kaldı.

22. Kesha

22. Kesha

Kesha ise bir röportajında, doğduğu sırada kuyruğu olduğunu, sonradan geçirdiği operasyonla onun aldırıldığını anlatmıştı. İz kaldı mı bilemiyoruz, ancak oldukça ilginç olduğu kesin!

23. Jenifer Garner

23. Jenifer Garner

Garner'ın deformasyonu ise açık ayakkabı giymese, görülmeyecek cinsten. Garner Brachymetatarsia'dan müzdarip. Yani ayak kemiklerinin biri, normalden daha kısa!

İçeriğin Devamı Aşağıda

24. Paris Hilton

24. Paris Hilton

Hilton Oteller zincirinin varisi Paris, ambliyopik'ten muzdarip. Yani gözlerinden biri diğerinden daha kapalı. Paris bu ayrıntıyı, kameralara hep yan açıdan bakarak gizlemeye çalışıyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
929
212
145
111
50
47
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
purple butterfly

mila kunis in baş rollerde oynamasını bile henüz anlayamamışken şimdi de dillere destan güzelliği denmiş. ben mi farklı görüyorum bu kadını o.O

Emre Ulu

Burda ki resim cacık sen diğerlerine bi bak :D

Osman Melih Fidan

Allah bi yerden veriyor bi yerden alıyor demekki

Fatih Yavuz Kayıs

Erdemlerimiz ve kusurlarımız birbirinden ayrılamaz, güç ve madde gibi. Onlar ayrıldığında insan bir hiçtir. Nikola Tesla