Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu Sabah Gazetesine Açtığı 1 TL'lik Tazminat Davasını Kazandı

etiket Kılıçdaroğlu Sabah Gazetesine Açtığı 1 TL'lik Tazminat Davasını Kazandı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sabah gazetesi aleyhine iftira niteliğinde haber yaptığı gerekçesiyle açtığı 1 TL'lik tazminat davasını kazandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Sabah gazetesi tarafından kendisine 'FETÖ' iftirası atıldığı' iddiasıyla açtığı dava sonuçlandı.

Kılıçdaroğlu'nu haklı bulan mahkeme, Sabah'ı 1 liralık tazminata mahkum etti. Karar istinaf mahkemesinde de onaylandı.

CHP'nin Twitter hesabından yapılan açıklamada, 'İftiracılara yargıdan tokat gibi karar! Avukat Murat Ergün, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na FETÖ iftirası atan Sabah gazetesinden mahkeme kararıyla alınan 1 TL’lik tazminatı Genel Başkanımıza takdim etti.' denildi.

Twitter üzerinden paylaşım yapan Avukat Murat Ergün ise, ''Bu arada mahkeme kararında bana da sayın Genel Başkan gibi 1 TL ücret verildi. Hayatımın en anlamlı parası'' dedi. 

Avukat Ergün, dava dosyası ile birlikte kazanılan 1 lirayı çerçeveleterek Kılıçdaroğlu'na teslim etti. 

Plaket şeklindeki çerçeveye söz konusu 1 lira yerleştirilirken, altına da “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'na FETÖ iftirası atan Sabah gazetesinden mahkeme kararı ile alınan 1 TL'lik manevi tazminat tutarıdır” ifadesi yazıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
226
130
41
11
9
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Bozkurt

İslamcı faşizmin sesi olan Sabah gazetesine, attığı iftira başı 1 TL'lik tazminat davası açılsa Ankapark'ın zararı karşılanır. Bence bir denesinler.

Barney

akiti işe dahil etsek ülke kalkınır

Pasif Kullanıcı

onur namus anlayışı olmayanlar 1 tlnin anlamını bilmezler:D

Pasif Kullanıcı

Erdoğana milyonlarca lira tazminat ödedin gittin yandaş medyasına 1 ₺ lik dava mı açtın ? O yüzden iktidar olamıyorsun sen 😒