Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Yanıt: 'Oynatalım Uğurcuğum'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a Yanıt: 'Oynatalım Uğurcuğum'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, grup toplantısında videolarını yayınlayarak kendisini hedef alan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan'a esprili bir paylaşımla yanıt verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan bugünkü grup toplantısında Irak ve Suriye tezkeresine 'hayır' oyu veren CHP ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu sert ifadelerle eleştirdi. 

Erdoğan, 'Kendilerine Mustafa Kemal'in askerleriyiz diyenlerin, 'Mustafa Kemal'in itleri' diyenlerin dümen suyuna girdiklerini görmek bizim bile ağrımıza gidiyor. Allah CHP'ye gönül veren vatandaşlarımızın sabrını artırsın.' dedi. 

Tezkere oylamasının CHP-HDP ortaklığına resmiyet kazandırdığını söyleyen Erdoğan 'CHP Genel Başkanı'nın askerliği çocuk oyuncağı sanan cehaletini de milletin takdirine bırakıyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerinin başkomutanı olduğumuz doğrudur. Asıl sorulması gereken, Kılıçdaroğlu'nun nasıl olup da HDP'nin emir eri konumuna geldiğidir' ifadelerini kullandı.  

Erdoğan konuşmasını sık sık keserek CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili hazırlanan videoları izletti.

Kılıçdaroğlu'dan yanıt geldi

Kılıçdaroğlu'dan yanıt geldi

CHP lideri Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 'Oynatalım Uğurcuğum' diyerek yanıt verdi. Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda şöyle dedi:

'Şahıs, grup konuşması yapıyor; dakikalarca videolarımı gösteriyor. Sevgili Şahsım, görüyorum ki muhalefet olmayı iyice kabullenmişsin. 'Oynatalım Uğurcuğum' siyasetinde sana başarılar diliyorum.'

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
70
49
30
12
5
2
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hazreti Deist

İktidarın tek söylemi Chp'nin Hdp ile birlikte olduğu.Bugün Türkiye'de %10 oyu var Hdp'nin ve o oyları almadan ne Cumhur İttifakı ne de Millet İttifakı'nın ş... Devamını Gör

Ukela

Geçen genel seçimde Chp Mhp'ye azınlık hükümeti olmayı teklif etseydi şimdi bu tablo olmazdı , Hdp diye tutturduğu için Mhp'yi Akp'nin kucağına oturttu , şim... Devamını Gör

sinan

ya kardeşim sen de karşılık attan düştüğü videoyu koy bu kadar basit