Görüş Bildir
Haberler
Kılıçdaroğlu Açıkladı: İstifa Edecek mi?

Kılıçdaroğlu Açıkladı: İstifa Edecek mi?

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa edip etmeyeceği şeklindeki soruya, 'MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız' yanıtını verdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhurbaşkanlığı seçimini kaybeden ve TBMM seçimlerinde de istediği sonucu alamayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, istifa edip etmeyeceği sorusuna yanıt verdi. 

Halk TV'den Fikret Bila'ya konuşan KılıçdaroğluCHP çok köklü bir parti. CHP’de her düşünce rahatlıkla dillendirilir, tartışılır ve bu süreç sonunda partinin yetkili kuralları karar verir. Şimdi bu süreci yaşıyoruz. MYK’da, Parti Meclisi’nde incelemeler, değerlendirmeler, tartışmalar yapılacak ve hep birlikte karar vereceğiz ve kamuoyuyla paylaşacağız' dedi.

"İmamoğlu ile hiçbir sorunumuz yok"

"İmamoğlu ile hiçbir sorunumuz yok"

Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’yla Genel Merkez Yönetimi arasında bir tartışma olup olmadığına ilişkin soruya da “Hiçbir bir sorun yok. Hiçbir gerginlik yok. Hep birlikte konuşup, değerlendirip yol haritamızı belirleyeceğiz” yanıtını verdi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
62
27
13
11
7
5
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mamamia

Faturayı sadece kk'na kesmeyi doğru bulmuyorum onca şeye rağmen yine iyi oy oranı aldı tmm yanlış strateji olabilir ama aday kim olsaydı sonuç aynı olacaktı.... Devamını Gör

Arwen

Kimi koyarsan koy, reis göçmeden başkası zor gelir 😟 tescillendi işte, hepimiz tarihe şahitlik ettik şaşkın bir şekilde.

Eren

diktatör bay bay kemal istifa etmez koltuğa yapışmış 😂😂😂

pikasevde

diktatör mü??? şuan baştaki diktatör esas nerede diktatörlüğünü gördün afedersin?

Pasif Kullanıcı

HDPKK nın desteğini alırız gelecek deva saadet de var ohhh oradan da muhafazakarların oyunu aldık mı %60 la seçimi kazanırız diye çıktıkları kağıt üzerinde k... Devamını Gör

Resho

Ulan aynı bokun lacivertisiniz ne anlatıyorsunuz cidden? Senin seçimdeki kaderini senin ülkende yaşamayan Türk vatandaşları + Ülkedeki Yüzbinlerce Suriyeli v... Devamını Gör