Görüş Bildir
Haberler
Kıbrıs Futbol Federasyonu'ndan TFF'ye Tepki

Kıbrıs Futbol Federasyonu'ndan TFF'ye Tepki

Fatih
10.03.2015 - 19:55

KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kendilerinden habersiz girişimler içerisinde olduğunu söyledi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Kuzey Kıbrıs'ta temsilcilik açmak istediğini FIFA'ya gönderdiği yazıyla bildirdiğini ve buna karşı olduğunu açıkladı.

Sertoğlu konuyla ilgili yaşanan süreci değerlendirdi. KKTC Cumhurbaşkanı'nın daveti üzerine adaya gelen TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile cumhurbaşkanlığındaki görüşmede bu konunun konuşulmadığını ifade eden Sertoğlu, 'Konuşulmuş olsaydı orada da karşı çıkardık' dedi.

Sertoğlu, KKTC Cumhurbaşkanlığındaki yapılan toplantının ardından KKTC Başbakan yardımcısı Serdar Denktaş'ın açıklamaları ile Türkiye Futbol Federasyonu açıklamalarının bir birini tutmadığını ifade etti.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun FIFA'ya Kıbrıs Türk futbolu için ne yapabiliriz şeklinde bir yazı yazmadığını söyleyen Sertoğlu, KKTC'de futbol organizasyonu yapan tek yetkili kuruluşun Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu olduğunu ancak bu konu hakkında kendilerine haber verilmesi gerektiğini kaydetti.

Sertoğlu, 'Kıbrıs Futbol Federasyonu'ndan izinsiz kimse bir şey yapamaz. Karşılıklı saygı çerçevesinde TFF ile her şartta işbirliğine hazırız' ifadelerini kullandı. Sertoğlu konuşmasına, 'Bizi yok sayarak hiçbir yere varamazlar. Serdar Dektaş bunu kabul ediyorsa etsin, biz etmiyoruz' dedi.

Kaynak: DHA

Kaynak: http://www.maraton.com.tr/detay.asp?n...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın