Görüş Bildir
Haberler
Keşke Demeyin! Evli Çiftlerden Kulağınıza Küpe Olabilecek Altın Değerinde 21 Tavsiye

etiket Keşke Demeyin! Evli Çiftlerden Kulağınıza Küpe Olabilecek Altın Değerinde 21 Tavsiye

Sheida
18.05.2018 - 17:21

Evli çiftlerin keşke bunları birisi bana evlenmeden önce söyleseydi dediği ve evlilik arifesinde olan çiftlerimizin kulağına küpe olabilecek konuları sizler için derledik!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. "Keşke gelecekteki kocamın ne kadar çok osurduğunu bilebilseydim. Yanlış anlamayın ama gerçekten mükemmel. Sonu gelmiyor…"

2. "Her zaman birbirinizi beğenmeyebilirsiniz, bunda bir sorun yok. Ama çok fazla beğenmeseniz bile her gün sevebileceğiniz birini seçmeniz gerekiyor."

3. "Fiziksel temas önemli ama bu her zaman seks yapmak zorunda olduğunuz anlamına gelmiyor. Bazen birbirinize sarılmak bile yeterli oluyor. "

4. “Keşke eşimin zihin okuyabilen biri olmadığını bilseydim. Ona karşı açık olduğumu hissetmem onun beni anladığı anlamına gelmiyormuş. Ne düşünüyorsam direkt yüzüne söylemem gerekiyor..."

5. "Keşke en başından beri toplumsal kurallara uymak zorunda olmadığımızı bilseydim. Eşim ve ben farklı odalarda uyuyoruz çünkü bu bize iyi geliyor. Daha iyi uyuyoruz ve birbirimizi daha çok seviyoruz. "

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. "Keşke eşimi olduğu kişi gibi kabul ederek evlenseydim. İçindeki potansiyeli gördüğüm için değil. "

7. "Keşke eşimin anne ve babasıyla uğraşmanın zor olacağını birisi söyleseydi. Zihniyet olarak senden tamamen farklı bir aileyle iletişim kurabilmeyi öğrenmek zorunda kaldım."

8. "Keşke evliliğin aptal konular üzerine kavga etmekten ibaret olduğunu bilseydim. İkinizde dolaptaki sütün bozuk olduğunu biliyorsunuz ama kimse o sütü alıp atmıyor."

9. "Evlendikten sonra tahmininizden daha çok bok muhabbeti oluyor..."

10. "Keşke evlenmeden önce her şeyi birlikte yapmak zorunda olmadığımızı bilseydim."

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. "Keşke kocamın para harcama hobisinden haberdar olsaydım. Evlendikten çok kısa bir süre sonra aile bütçesini ben yönetmeye başladım. Bu sayede ihtiyacımız olmayan şeylere para harcayamıyor..."

12. "Yatağa küs girmenizde bir problem yok! Bazen sadece uyuyup sorunları ertesi güne bırakmak gerekiyor..."

'Duygularınızın yoğunluğu azalıyor ve böylece asıl konuya önem verebiliyorsunuz.'

13. "Keşke yıllar geçtikçe kocamı daha çok seveceğimi bilseydim. Düğün günümüzde, ona daha fazla aşık olamayacağımı düşünüyordum ki yanılmışım..."

'14 yıl, 3 çocuk ve kahkaha dolu günler… Kocamı her geçen gün daha fazla seviyorum!'

14. "Keşke soyadını değiştirmenin ne kadar acı vereceğini bilseydim..."

15. "Keşke düğün sonrası depresyonunun gerçek olduğunu bilseydim. Evlenmeden önce de kocamla birlikte yaşıyorduk sadece çocuğumuz yoktu. Evlendikten sonra bir süre ileriye dönük bir şey olmayacağını hissettim."

'Bu yüzden ilişkiye heyecan katmak, eşinizle eğlenceli vakitler geçirmek, film izlemek, flört etmek bile çok önemli…'

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. "Keşke bir adamla evlenmeden önce lezbiyen olduğumu bilebilseydim. Sırf yapmak zorunda olduğunuzu hissettiğiniz için hayatınızı değiştirecek şeyler yapmayın. Kendinizi tanıyın!"

17. "Keşke birisi can sıkabilen küçük şeylerin evlendikten sonra 10 kat daha fazla can sıkacağını söyleseydi..."

18. "Keşke evlenmeden önce eşimin çocuk sahibi olma ve çocuk yetiştirme konusundaki düşüncelerini bilseydim. En büyük tartışmalarımızı bu konuda yaşadık..."

19. "Keşke eşiniz tuvaletin kapısını kapatmayı unuttuğunda ya da uzunca bir süre bulaşıkları yıkamadığında, huzuru devam ettirmek için sesinizi çıkarmamanız gerekeceğini bilseydim."

20. "Evlendiğinizde, duygusal anlamda eşinizin bir numaralı destekçisi oluyorsunuz. Onun duygularına özen göstermeli ve kendi duygularınızı ona göre dengede tutmalısınız. 12 yıl geçti ve ben bu dengeyi hala çok iyi kuruyorum…"

İçeriğin Devamı Aşağıda

21. "Önceliğinizin iletişim kurmak olması hayati önem taşıyormuş. Kocam ve ben tartışmadan “seni anlıyorum ama sana katılmıyorum” diyebilme yeteneğine sahibiz. Tabii ki bu durum Kanye West hakkındaki tartışmamız konusunda geçerli değil. "

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
315
57
38
17
14
11
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pickle Rick

Evlenmeyin! En altın tavsiye size.

Rsm Mrs

Kanye West: "Ben ne alaka la şimdi?"

Gizem Yenikler

Keşke evlenmeden önce her şeyi birlikte yapmak zorunda olmadığımızı bilseydim."