Görüş Bildir
Haberler
Kerem Bürsin ve Hande Erçel Arasına Soğukluk Girdi! Eski Sevgili, Kardeş Krizine Neden Oldu...

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Arasına Soğukluk Girdi! Eski Sevgili, Kardeş Krizine Neden Oldu...

Müge Kakşi
16.10.2021 - 19:10

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ve güzel oyuncu Hande Erçel'in dizi aşkı gerçek olmuştu. Bir süre aşklarını gizleyen çift sonrasında paylaştıkları fotoğraflarla ilişkilerini onaylayarak hayranlarını sevindirdiler. Sık sık ilişkileriyle magazin dünyasının gündemine düşen çiftin bu kez aralarına soğukluk girdiği öğrenildi. Erçel'in eski sevgilisi Murat Dalkılıç ve kız kardeşi Gamze Erçel'in görüşmeye devam etmesi Bürsin'i kızdırdı. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Arasında Gerilim

Kerem Bürsin ve Hande Erçel Arasında Gerilim

Aşklarıyla magazin dünyasının en çok konuşulan çiftlerinden olan Kerem Bürsin ile Kerem Bürsin arasında 'kardeş' krizi patlak verdiği öne sürüldü.

Kardeşinin eski sevgilisi Murat Dalkılıç'la görüşmeye devam eden ve sosyal medyada takibi sürdüren abla Gamze Erçel, Kerem Bürsin'i kızdırdı.

Uçankuş'ta yer alan habere göre; yakışıklı oyuncunun, sevgilisinin ablasıyla arasına mesafe koymaya başladığı ve artık bir araya gelmemeye özen gösterdiği de konuşulanlar arasında.

'Benim için önemli olan sensin'

Hande Erçel'in de sevgilisine, 'İnsanların ilişkilerine karışamam. Benim için önemli olan sensin. Kim kiminle görüşüyorsa görüşsün' dediği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
3
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın