Görüş Bildir
Haberler
Kerem Alışık Bir Zaman Çukurova’dan Neden Ayrıldı? Kerem Alışık ve Murat Ünalmış Arasında Ne Yaşandı?

Kerem Alışık Bir Zaman Çukurova’dan Neden Ayrıldı? Kerem Alışık ve Murat Ünalmış Arasında Ne Yaşandı?

ATV ekranlarında yayınlan Bir Zaman Çukurova dizisi en çok izlenen yapımlarından biri. Üç sezondur Adana’da çekilen ve reytinglerde her zaman zirveye oynayan Bir Zamanlar Çukurova’da geçtiğimiz sezonlarda flaş ayrılıklar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli’si Kerem Alışık ile Demir rolündeki Murat Ünalmış arasında kavga yaşandığı ve ayrılıkların bu sebeple olduğu iddia edilmişti. Dizinin takipçileri, Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında yaşananları merak ediyor. Peki, Kerem Alışık Bir Zaman Çukurova’dan neden ayrıldı? İşte son detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz sezon başında yaşanan gelişmeler sonrasında Biraz Zamanlar Çukurova dizisinde ayrılıklar yaşanmıştı. Kerem Alışık e Murat Ünalmış’ın diziden ayrılma sebebi olarak ikilinin kavga ettiği edilmişti. Kerem Alışık’a kavga iddiaları yeniden soruldu.

KEREM ALIŞIK BİR ZAMAN ÇUKUROVA’DAN NEDEN AYRILDI?

Dün akşam, lüks aracıyla boğaz havası alırken kameralara yakalanan Kerem Alışık’a, 'Murat Ünalmış ile Kavga ettiğiniz için mi diziden ayrıldınız?' sorusu yöneltildi. Alışık, muhabirlerin bu sorusunu duymamazlıktan gelirken iddiayı yalanlamaması ise dikkat çekti.

3 sezondur Adana'da çekilen Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 24 Nisan'da Karaahmetli köyünde yapılan çekimleri sırasında gergin anlar yaşanmıştı. Dizinin Fekeli'si Kerem Alışık ile Demir Yaman'ı Murat Ünalmış arasında tartışma çıkmıştı.

Sete ara verilen tartışmada avukatına talimat veren Ünalmış, kendisine 'Hıyar oğlu hıyar' diyen rol arkadaşı Alışık'tan şikayetçi olmuştu.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın