Görüş Bildir
Haberler
Kerem Aktürkoğlu Askere Mi Gidecek? Kerem Aktürkoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Kerem Aktürkoğlu Askere Mi Gidecek? Kerem Aktürkoğlu Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Galatasaray’ın genç futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, askerliğin ertelemesi ve bedelli başvurusu yapmadığı için askere çağırıldı. Askerliği Erzincan’a çıkan Kerem Aktürkoğlu’nun askere gitmesi bekleniyor. İşte Kerem Aktürkoğlu olayının detayları…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sabah Gazetesi’nin haberine göre; Galatasaray’da yavaş yavaş takıma dahil olan ve geleceği parlak diye lanse edilen genç futbolcu, askere çağırıldı. Genç futbolcu bakaya durumda olduğu için bedelli askerlik başvurusu da yapamıyor. Piyade olarak Erzincan’a çıkan askerlik kararı sonrası, TFF’nin girişimlerde bulunacağı tahmin ediliyor.

KEREM AKTÜRKOĞLU KİMDİR?

Kerem Aktürkoğlu, 21 Ekim 1998 tarihinde Kocaeli’nde dünyaya geldi. Futbola 2011 yılında Gölcükspor altyapısına girerek başladı. Daha sonra Hisareynspor'a ardından da Medipol Başakşehir altyapısına geçti. 2016-17 sezonunda 3. Lig takımlarından BB Bodrumspor'a kiralandı. Burada toplam 28 maça çıkan futbolcu 4 gol kaydetti. 2018-19 sezonunda 3. Lig takımlarından Karacabey Belediyespor'la sözleşme imzaladı. Takımıyla 34 maça çıktı ve 3 gol kaydetti. 2019-20 sezonunda bir başka 3. Lig takımı 24 Erzincanspor'la anlaşan futbolcu, 34 maçta sergilediği 20 gol 1 asistlik performansıyla kulübünün en skorer ismi olmayı başardı ve takımının 2. Lig'e yükselmesine doğrudan katkı sağladı.

2020 yaz transfer döneminde Süper Lig takımlarından Galatasaray ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Anlaşmaya göre Aktürkoğlu ilk sezon 850 bin, 2. sezon 900 bin 3 ve 4. sezonlarda ise 950 bin lira kazanacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın