Görüş Bildir
Haberler
Kendisini Boğmaya Çalıştığını İddia Ettiği Eski Eşini Bıçaklayıp Arkadaşlarına Fotoğrafını Gönderdi: 'Sanırım Ben Bir Canavarım'

Kendisini Boğmaya Çalıştığını İddia Ettiği Eski Eşini Bıçaklayıp Arkadaşlarına Fotoğrafını Gönderdi: 'Sanırım Ben Bir Canavarım'

ozcanmine
29.10.2018 - 16:51

Rusya'nın Surgut kentinde meydana gelen olayda 25 yaşındaki Olga Vaori, eski eşi Oleg Smirnov ile görüşmek için bir araya geldi. Görüştükleri sırada tartışmaya başlamalarının ardından Oleg, eski eşinin boğazına sarılıp onu boğmaya çalışınca Olga, eski eşini bıçakladı ve selfie çekip arkadaşlarına gönderdi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendini savunmak için eski eşini bıçakladı.

Kendini savunmak için eski eşini bıçakladı.

Olga yaşanan durum için, eski eşiyle buluştuğunu, eski eşinin alkolün de etkisiyle aşırı derecede öfkelendiğini ve kendisini boğmaya çalıştığını iddia ederken, nefsi müdafaa olarak bıçak alarak eski eşini yaraladığını belirtti.

"Sanırım ben bir canavarım."

"Sanırım ben bir canavarım."

Eski eşini bıçakla yaraladıktan sonra selfie çekinip arkadaşlarına gönderen Olga, fotoğrafın altına 'Millet eski eşimi bıçakladım. 3 saatimi acilde harcadım ve her yeri anca temizleyebildim. Sanırım ben bir canavarım' yazılı bir mesaj yolladı.

2 yaşında çocukları bulunan Olga ve eski eşi Oleg'in bu görüntüleri sosyal medyada hızla yayılmaya başladı.

Smirnov, ameliyata alındı.

Smirnov, ameliyata alındı.

Dailymail'in haberine göre, hastaneye götürülen eski eş Oleg Smirnov, ameliyata alınırken hayati bir tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

Gözaltına alınan Olga Vaori'nin herhangi bir sabıka kaydı bulunmazken, soruşturma kapsamında şehirden ayrılmaması adına ev hapsinde tutulduğu bildirildi.

"1 yıla kadar hapis yatabilir."

"1 yıla kadar hapis yatabilir."

Olayla ilgili açıklama yapan polis Olga Abmaikina, 'Olga ve eski eşinin alkollü olduğu belirlenirken, Oleg'in Olga'nın boğazına sarıldığı ve boğmaya çalıştığı sırada Olga'nın kendini savunmak adına eski eşini yaraladığı bildirildi. Ancak Olga'nın kendini savunurken aşırı güç kullandığı tespit edilirse 1 yıla kadar hapis yatabilir' ifadelerini kullandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
107
71
38
16
13
13
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Eta

Rus hatun severlere armagan ediyorum 😁

Barney

kadın gayet kendini savunmuş. ne diye boğulsunki. şu mahkemenin gereksiz işlerine de hastayım. "aşırı güç kullandığı tespit edilirse hapis yatabilir" nedir? ... Devamını Gör

Kratas

tipine vucuduna yapdiklarina bakarsak bi satanis bi karamsallik varr adami oldurub aglamag piskolojisi bozulmasi oradan kacmasi yerine selfi cekib paylasmasi... Devamını Gör

Alp Yenigün

Murat bence senin buralarda dolaşman “korkuducu”