Görüş Bildir
Haberler
Kendine Özel Bir Gün Planla, Ruh Eşinle Ne Zaman Buluşacağını Söyleyelim!

Kendine Özel Bir Gün Planla, Ruh Eşinle Ne Zaman Buluşacağını Söyleyelim!

Cevaplarına göre ruh eşinle ne zaman buluşacaksın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini seçer misin?

2. İlk olarak nasıl bir sese uyanmak istersin?

3. Hangisini içerek güne başlarsın?

4. Jakuzini doldurdun. Bunlardan hangisini suyun içine koyarsın?

4. Jakuzini doldurdun. Bunlardan hangisini suyun içine koyarsın?

5. Eeee boş zamanında yapacağın bir şey seç!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Kullanmak için bir cilt bakım ürünü seç!

7. Hımmm... Yemeksiz olmaz. Hangisini yiyeceksin?

8. Son olarak bu yataklardan hangisinde uyumak isterdin?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

1 sene sonra ruh eşine kavuşacaksın!

Ruh eşine kavuşmana tamı tamına bir sene kadar var. Daha önce yaşadığın ilişkilerde büyük hayal kırıklığına uğramış ve bir daha aşık olabileceğine inanmamışsın. Hala içten içe böyle düşündüğünü söyleyebiliriz. Ama şunu söylememiz gerekir ki gerçek ruh eşini bulmanın yolu oldukça uzundur. Sen de bunca zamandır o yollardan geçen bir insan olarak doğruya ulaşmana çok az kaldı. O yüzden biraz daha sabretmeli ve beklemelisin. Sonrasında seni muhteşem bir aşk ve hayat bekliyor. Bizden söylemesi.:) Şunun şurasında bir sene kalmış. Bir sene nedir ki göz açıp kapayana kadar geçer. Bol şanslar. :)

6 ay sonra ruh eşine kavuşacaksın!

Ruh eşin ile kavuşmana tamı tamına altı ay kalmış. Bu inanılmaz bir şey. Düşünsene göz açıp kapayıncaya kadar geçecek. Ve sen hiç fark etmeden onunla karşılaşacaksın. Nerede olursa olsun bu senin için çok ama çok değerli bir an olacak. Çünkü bunca zamandır yaşadığın duyguların aslında gerçek olmadığını ve boşa harcanan bir zaman olduğunu düşünüyordun. Artık tüm bunlar geride kaldı. Seni tekrar hayata katacak ve duygularının yeşermesini sağlayacak ruh eşin çok yakında karşına çıkacak. Kendini bu duruma hazırlarsan çok iyi olur. Çünkü kalbinin yerinden çıkmasına, ayaklarının yerden kesilmesine çok az bir zaman kaldı.

2 ay sonra ruh eşin ile kavuşacaksın!

Ruh eşin tam olarak iki ay sonra karşılaşacaksın. Ne kadar fazla zaman var gibi gözükse de aslında çok ama çok az bir zaman kalmış. Hem sayılı gün çabuk geçer derler. Bilirsin :)  Tam olarak karşına çıktığında ne olduğunu anlamayacaksın. Ama şöyle söyleyelim, onu gördüğünde içinde kıpır kıpır olan bir şeyler olacak. Ve onu taa derinden hissedeceksin. Sen duygulara değer veren ve onları yaşatmak için elinden geleni yapan bir insansın. Bu aşkı yaşatmak için elinden geleni yapacaksın. Çünkü daha önce rastlanmamış bir insanın kapını çaldığını fark edeceksin. Herhalde bu inanılmaz bir duygu. Bunu iliklerine kadar yaşayıp, karşındaki insana hissettireceksin.

2 ya da 3 hafta sonra ruh eşine kavuşacaksın!

Ruh eşini bulmana o kadar az kalmış ki tahmin bile edemezsin. İki üç hafta bilemedin bir ay sonra ruh eşinle karşılaşacaksın ve o anda anlayacaksın ki ruh eşin tam da karşında duruyor. Bundan sonra hayatını bu insanla geçireceğini ve ona adayacağını hissedeceksin. Daha önce hiç hissetmediğin bir şeyi hissedeceksin. Ayakların yerden kesilecek ve öylece kalacaksın. Resmen onun karşısında dilin tutulacak. Tüm bunları yaşamana çok ama  çok az kaldı.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
154
92
72
41
24
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?