Görüş Bildir
Haberler
Kendine Bile İtiraf Edemediğin En Büyük Sırrını Söylüyoruz!

etiket Kendine Bile İtiraf Edemediğin En Büyük Sırrını Söylüyoruz!

Kendine bile itiraf edemediğin sırrını açığa çıkarıyoruz! Öğrenmek için;

Haydi teste! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. İlk olarak, arkadaşlarınla buluştuğun zaman bu tiplemelerden hangisi olursun?

4. Peki daha önce yaptığın tek bir yanlış yüzünden sevdiğin insanlar tarafından dışlandığın oldu mu?

5. Imm.... Hayallerinin peşinden yeterince gittiğini düşünüyor musun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki sen sevmesen de seni seven biriyle birlikte olur musun?

7. Ve son olarak, kendini çoğu zaman yalnız ve güçsüz hissettiğin oluyor mu?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Eski sevgilini hala sevdiğini kendine bile açıklayamıyorsun!

Eski sevgilini çok özlediğini ve deli gibi sevdiğini kendine bile açıklayamıyorsun. Sanki onu hiç unutmak istemiyor gibisin. Öyle güzel anılarınız var ki, hiçbirini unutamıyorsun. Aranızda her ne yaşanırsa yaşansın onu hala çok seviyorsun. Bir başkasıyla onunla olduğun kadar mutlu olabileceğini hiç düşünmüyorsun. Çünkü onunla her şey çok ama çok başkaydı. Senin en zor anında yanında olabilen, değer verdiğini hissettiren ve böylesine birlikte saçmalayabileyeceğin bir insanı bulabileceğini hiç düşünmüyorsun. Ona hissettiklerinin en içten, derin duygular olduğunu biliyorsun. O yüzden hayatına bir başkasını almak dahi istemiyorsun. Bunun sebebi ise tekrardan birlikte olma ihtimalinin az da olsa olması. Bu umutla birlikte yaşıyorsun. Gittiğin her yerde onu hatırlıyorsun. Bunu ne kendine ne de etrafındaki birine açıklayabiliyorsun.Yüzlerce insanın içinde onun yokluğunu hissetmek sana çok koyuyor. O yanında olsaydı belki her şeyin daha güzel olabileceğini düşünüyorsun. Bazen eski fotoğraflarınıza bakıp bakıp duruyorsun. Onunla bir karşılaşsan boynuna sarılıp, bir daha hiç bırakmamak istiyorsun. Ama sendeki bu gururla ne ona gidersin ne de onun gelişini kabul edersin. Hala onu sevdiğini kendine bile açıklayamıyorken tekrar birlikte olabileceğini düşünmüyorsun bile. Ama insanız işte hayal kurmak bedava. Değil mi?

Hayallerinin peşine gitmekten korktuğunu kendine bile açıklayamıyorsun!

Senin kendine bile itiraf edemediğin en büyük sırrın hayallerinin peşine gitmekten korkmak! Her insanın hayata dair kurduğu planları olur. Genelde planlar hayallerimizin bir parçası olur. Çünkü hayallerimizi gerçekleştirmek adına yollarımızı çizeriz. Sen de hayallerinden peşinden gitmek isteyen ve çabalayan bir insansın. Fakat içinde öyle bir korku var ki, çizdiği bu yolun peşinden gidemiyorsun. Çünkü önüne çıkan her engelde çabalamak yerine pes edeceğini düşünüyorsun. O kadar yorulmuşsun ki kendine bu konuda olan inancını resmen kaybetmişsin. Zaman zaman kendine çok üzülüyorsun. Çünkü daha iyi şeyler yapabileceğini biliyorsun. Fakat şu hayatta tek başına çabalamaktan, bir şeyler için uğraşmaktan o kadar bunalmışsın ki…  Önünde daha yaşayacağın çok şey varken en küçük bir hayalden bile vazgeçiyorsun.  Biz biliyoruz ki, sen istediğin zaman yapamayacağın şey yok. Sadece aynı güçte, engellere pes etmeden yoluna devam etmen gerekiyor. Çünkü ileride düşünüp kaçtığın hayalin pişmanlığını çekmek istemezsin. İnsan hayata bir kere geliyor, bir kere yaşıyor. Hayallerinin peşinden koşmak için daha çok yolun var. Hiçbir şey için geç değil. Tabii ki de neler yaşadığını tam olarak bilmiyoruz. İçsel olarak yeterince yıprandığından bahsetmiyoruz bile. Çünkü her insanın geçirdiği zor zamanlar olmuştur. Aslında yapması gereken bir şeylerin olduğunun farkındadır fakat hareket etmek istemez. Senin en büyük korkun veya çekincen bundan kaynaklanıyor. Çünkü hiçbir şeyden artık tat almıyorsun. Ama sen dururken zaman çok çabuk geçiyor. Senin yaşayacağın çok güzel günlerin var. Bunların gerçekleşmesi için sadece biraz inanç gerekiyor. Artık durma zamanı değil, ilk önce kendini sonra da etrafındaki insanları şaşırtma zamanı değil mi? Sen kendine inandığın, ilerlemekten korkmadığın sürece hayallerinin gerçekleşmesi an meselesi.  Denemekten hiçbir zaman vazgeçme! Bir adım attığında dünyan ne kadar değişecek göreceksin. Yeter ki içindeki korkuyu yen!

Kendini güçsüz hissetmek ve bunu kendine bile söylemekten kaçınmak!

Senin kendine bile itiraf edemediğin sırrın kesinlikle güçsüz olduğunu düşünmek! Aslında bu güçsüz olduğunu düşündüğün şeyler her insanın içinde var. Herkesin zayıf olduğu noktalar vardır. Hatta kimseye belli etmemek için elinden geleni yapmaya çalışırlar. Şu hayatta kimse dört dörtlük değildir. Kendini güçsüz hissettiğin şeyler seni sen yapan şeylerdir. Aksine bu güçsüzlüklerinin üstüne gitmeli ve onları geliştirmelisin. Bunu kendine bile itiraf etmekten kaçınman seni daha güçlü bir insan yapmaz. Kendini bu yanlarında da kabul etmelisin ve hayatına yön vermelisin. Aksi taktirde kendini güçsüz hissetmeye devam edersen hayatının her anında karşına çıkmaya devam eder. Sen güçsüzlüklerinle güçlü bir insansın. Çünkü tüm bunlara rağmen gülebiliyor, pozitif enerji yayabiliyorsun. Fakat düşünsene güçsüz yanlarını fark edip kendine açıkladığında çoğu şeyin üstünden gelebilecek ve kendini daha güçlü hissedeceksin. Sen kendine inan gerisi gelir. Yeter ki kendi güçsüzlüklerini kabullen ve yola koyul...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
865
367
212
146
110
107
92
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Arzu Güner

Hayallerinin peşine gitmekten korktuğunu kendine bile açıklayamıyorsun! Evet, biraz yorgunum. Cesaret verdiğin için teşekkürler ONEDİOcum :)

Eski sevgilini hala sevdiğini kendine bile açıklayamıyorsun! . Şuanda dedektif tuttum eski sevgili mi arıyorum kimmiş abi bu ben şahsen varlığından habersizim.

General Wisniewski

Hayallerinin peşine gitmekten korktuğunu kendine bile açıklayamıyorsun!- büyük hayalleri gerçekleştirmek zaman alır. olayın tek esprisi bu.