Görüş Bildir
Haberler
Kendi Cenaze Töreninden 4 Gün Sonra Evine Dönerek Ailesine Hayatlarının Şokunu Yaşatan Kadın

Kendi Cenaze Töreninden 4 Gün Sonra Evine Dönerek Ailesine Hayatlarının Şokunu Yaşatan Kadın

Rinascita
28.12.2018 - 12:19

Hindistan'daki bir aile kaybettikleri kızlarının cenazesinden dört gün sonra eve döndüğünü gördüğünde hayatlarının şokunu yaşadı. Detayları Lad Bible'dan sizler için derledik.

Kaynak: http://www.ladbible.com/news/weird-de...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Evet, 26 yaşındaki Naina Rani, sadece birkaç gün önce son ayini gerçekleşmiş olmasına rağmen Patiala'daki evine, ailesinin yanına tekrar döndü.

Evet, 26 yaşındaki Naina Rani, sadece birkaç gün önce son ayini gerçekleşmiş olmasına rağmen Patiala'daki evine, ailesinin yanına tekrar döndü.

Ailesi sevinçten ne yapacağını şaşırırken, yerel polis kimin cesedinin yakıldığını bulmaya çalışıyor.

The Times of India'nın raporlarına göre olay şu şekilde gerçekleşiyor. Genç kadının 8 Aralık'ta kaybolduğu bildiriliyor. 11 Aralık günü bir çifti parçalanmış ceset buluyor. Naina'nın ailesi cesedin kızlarına ait olduğunu söylüyor. Ölen kadının Naina olduğu düşünülerek 15 Aralık günü ceset yakılıyor.

O dönemlerde polis, uzun zamandır evine uğramayan başka biri olan Naina'nın erkek arkadaşının birlikte kaçtıktan sonra genç kadını öldürdüğünden şüphelendi.

Ancak bu teori Naina, perşembe günü erkek arkadaşı ile birlikte eve döndüğünde çürümüş oldu. Kafası allak bullak olan polisler yakılan cesedin gerçekte kime ait olduğunu bulmaya çalışıyorlar.

Ailesinin cesedi nasıl yanlış teşhis ettikleri sorusu kafaları karıştırdı. Polis temsilcisi Jaswinder Singh Tiwana, Hindustan Times'a konu hakkında açıklamalarda bulundu: ''Polisler, Naina'nın ebeveynlerini sorguladığında, cesedin yüzünün tanınmaz olduğunu fakat kolundaki bilezikler ve üzerindeki diğer mücevherler yüzünden ölen kadını kendi kızları zannettiklerini iddia ettiler. Naina'nın eşi bile teşhis sırasında onlara eşlik ediyordu.''

Bu karmaşık cinayet, olağan dışı koşullar nedeniyle daha gizemli hal alırken, polisin olayı açığa kavuşturacağından ve ölen kadının aslında kim olduğunu bulacağından kimsenin şüphesi yok.

Jaswinder ekledi: ''Hayatını kaybeden kadının kim olduğunu DNA ve parmak izi örneklerinden bulacağız. Otopsi sırasında saçından ve dişlerinden örnekler topladık. Cesedin fotoğrafını eyaletteki tüm polis karakollarına tanımlama işaretleriyle birlikte yolladık. Bu şekilde cesedin kimliğini tespit edebileceğimizi düşünüyoruz. Ayrıca son zamanlara eyalette kaybolan kadınlar ile ilgili verileri de topluyoruz.''

Bu garip olayı açığa kavuşturma yolunda polislere bol şanslar diliyoruz.

Bu arada Rani ailesi, kızları eve güvenli şekilde döndüğü için oldukça mutlulardır. Onlara da birlikte geçecek mutlu yıllar diliyoruz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
87
20
14
6
5
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
eski-acik

Cesedi eşi teşhis ediyor ve sonra erkek arkadaşı ile eve dönüyor. Aklımda deli sorular.

Uygar Aytun

Adamlar bizden daha marjinal. Kocası var cesedi teşhis ediyor, kadın erkek arkadaşıyla çıkıp geliyor....

Nisa

çeviri daha düzgün olsa