Görüş Bildir
Haberler
Kayyum Yönetimindeki THK, Uçak Kiralamak İsteyen Başkana 'Yarın Sabah Arayın' Demiş!

etiket Kayyum Yönetimindeki THK, Uçak Kiralamak İsteyen Başkana 'Yarın Sabah Arayın' Demiş!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, kayyum idaresindeki Türk Hava Kurumu'nu (THK) aradıklarını ve 'Burada kimse yok. Herkes saat 15.30'da çıktı. Yarın sabah arayın' yanıtını aldıklarını açıkladı.

THK kayyumu ise 'Bu akşam özel bir durumum vardı. Çocukluğundan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı oraya gitmek durumunda kaldım' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Halk TV canlı yayınına bağlanarak açıklama yapan Muğla Büyükşehir Belediyesi Başkanı Gürün, 'Türk Hava Kurumu'nu aradım, belediye olarak yangın uçağı kiralamak istediğimizi söyledim. Ancak oradaki arkadaş '15.30'dan sonra kimse kalmıyor. Yarın sabah arayın' dedi. Türk Hava Kurumu'ndan görüşecek bir yetkili bulamadık.' dedi.

CNN Türk yayına katılan THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı ise şunları söyledi: "Bu akşam özel bir durumum vardı. Çocukluğundan beri büyüttüğümüz bir kızımızın düğünü vardı oraya gitmek durumunda kaldım"

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
342
86
49
11
4
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

arayın yunanistanı yapacak bişey yok, en azından yardım gönderirler, şuan kimse yok deyip geri çevirmezler

Temuçin

Sizin ananızı sikiyim ben. Memleket yanıyor orda bunlar düğün dernek peşindeler

Tyliebee

Ya sen ne anlatıyosun ne düğünü lan ?? Vatan yanıyo oğlum ne düğünü ne düğünü, bari açıklama yapma bu nasıl yüzsüzlük çıldırıcam ya bahaneye bak hele bahaneye !