Görüş Bildir
Haberler
Kaya Çilingiroğlu’nun Eski Eşi Feraye Tanyolaç’ın Değişimi! Yıllar Yaramış Dedirtti…

Kaya Çilingiroğlu’nun Eski Eşi Feraye Tanyolaç’ın Değişimi! Yıllar Yaramış Dedirtti…

GNS
16.10.2021 - 21:48

Eski spor yorumcusu Kaya Çilingiroğlu’nun, Hülya Avşar’a Feraye Tanyolaç ile ihanet etmesi yıllarca konuşulan bir magazin konusu haline gelmişti. Çilingiroğlu ve Tanyolaç birlikte nikah masasına oturmuş ve 5 senelik evlilik sonrası yollarını ayırmışlardı. Uzun bir süre gözlerden uzak bir yaşantı süren Tanyolaç’ın değişimi herkesi şaşırttı. Görenler son haline inanamadı. İşte Feraye Tanyolaç’ın son hali… 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bir döneme damgasını vuran Kaya Çilingiroğlu ve Feraye Tanyolaç çifti uzun yıllarca magazin gündeminden düşmedi. Hülya Avşar’la evliliği esnasında, Feraye Tanyolaç ile ilişki yaşayan Kaya Çilingiroğlu aldatma haberleriyle manşetlerde yer aldı. Tanyolaç’ın uzun zamandır gözlerden uzak bir yaşantı sürmesiyle yeni hali insanların dikkatini çekti. Görenler tarafından 51 yaşına girmesine karşılık yaş aldıkça güzelleştiği söylendi.

Feraye’yi Nereden Tanıyorsunuz?

Feraye’yi Nereden Tanıyorsunuz?

O dönemde magazin muhabirinin Kaya Çilingiroğlu'na yönelttiği ''Kaya Bey, Ferrari'niz yeni mi?'' sorusuyla Çilingiroğlu’nun muhabire ''Siz Feraye'yi nereden tanıyorsunuz?'' cevabı ihaneti açığa çıkarmıştı.

2009-2014 yılları arasında evli kalan Feraye Tanyolaç ve Kaya Çilingiroğlu çifti, hala oğulları Hüseyin için zaman zaman bir araya geliyorlar.

Beş Sene Evli Kaldılar

Beş Sene Evli Kaldılar

1997 yılında evlenen Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu, magazin camiasının en dikkat çeken çiftlerindendi. Fakat Kaya Çilingiroğlu'nun Hülya Avşar'ı Feraye Tanyolaç ile aldattığı iddialarından sonra çift, 2005 yılında boşanma kararı aldı. Çilingiroğlu, 2009 yılında Feraye Tanyolaç ile dünya evine girdi fakat bu evlilik de 2014 yılında sona erdi. Kameralardan uzak bir yaşam süren Feraye Tanyolaç'ın son hali gündem oldu.

Feraye Tanyolaç’ın Son Hali:

Feraye Tanyolaç’ın Son Hali:
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın