Görüş Bildir
Haberler
Kasım Ayı Gökyüzü Enerjileri

etiket Kasım Ayı Gökyüzü Enerjileri

Dr.Astrolog Şenay Devi
03.11.2023 - 23:25 Son Güncelleme: 04.11.2023 - 12:38

4 Kasım 2023 itibari ile Satürn Retrosu sona eriyor. Haziran ayından bu yana yaşadığımız maddi manevi duygusal zorluklar emek verdiğimiz her şey ve inatla kendimize ve başkalarına verdiğimiz zararlar ile bumerang gibi yüzleşmeler mükafatlar zamanı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Öğretmen Satürn’ün geçişleri oldukça zorlu

Öğretmen Satürn’ün geçişleri oldukça zorlu

İlkelerinden vazgeçmeyen bedel ödediği halde isyan etmeden mücadeleye devam edenler Kasım ayının kazananları olacak. Kasım ayı boyunca özellikle 13 Kasım Yeni ayından hemen sonra Dünya genelinde ülkemizde ham petrol ve altın fiyatlarında yükseliş döngüsü hisse senetleri borsa ve dijital paralar finansla ilgili her alanda oldukça yüksek değişkenlikler ve düşüşlere tanıklık edebiliriz. Bu alanlarda görevli kişiler siyasiler kanaat liderleri ile ilgili değişiklikler özel yaşamları ve iş ortakları ile ilgili skandallar yaşanabilir. 

Dünya ülkeleri arasında İran, Çin, Rusya, ABD Ay düğümlerinin etkisi ile siyasi gündemde fazlası ile yer alacaklar. İsrail, Filistin konusunda perde arkasındalar. Daha fazla müdahil olmaları mümkün, ancak ben bunun bu ülkelerin doğrudan katılımı olmadan aralık ayı başında çözüleceği enerjileri barındıran gökyüzü enerjilerine dikkat çekmek istiyorum. 

Dijital platformlar yazılım şirketleri madenler ocakları dünya genelinde siber saldırılar güvenlik açıkları  gayrimenkul ve taşınmazlar medya ve basın yazarlar akademisyenler ile ilgili konular ülkemizde de dünya genelinde de gündemde olacak. 

Özellikle 2011 Kasım ayından bu yana ülkeler içinde bireysel yaşamlarımız içinde bir döngünün kapandığı yeni bir döngünün başladığı bir dönemin kapılarını aralıyoruz. Bu dönemde tanınan isimler ile ilgili pek çok olaya skandala tanıklık edebiliriz. Özellikle Ay tutulmaları sırasında fibromiyalji atakları ruhsal psikolojik sorunlar artabilir dünyaya geliş amacımızı her zamankinden fazla sorgulama eğilimi içinde bu duygularımızın suistimal edilmemesine ekstra dikkat etmemiz gerektiğini unutmayalım.

Bireyler olarak dikkat!

Bireyler olarak dikkat!

“Kuşlar bile ancak kendi cinsinden olan kuşlarla uçar. Kendi cinsinden olmayanla sohbet etmek, adeta mezara girmektir.” Mevlana

Kimlerle can bağımızı güçlendirip bizi yaşarken mezara koyup ruhumuzu yaralayanlar ile yolları ayırma zamanı!

Ay zihni ve düşünce sürecini temsil ederken Rahu egoyu  ve inatçılığı sembolize eder. Bu ay tutulması sırasında doğum haritalarında Ay burçları Koç, Boğa, Başak, Terazi, Oğlak ve Balık burcundaki Ay ve Rahu kavuşumu zihinsel kaygıları, sorumsuzluğu, sevdiklerinden uzaklaşmaya yol açan aceleci kararları, artan harcamaları ve inatçılık nedeniyle gereksiz sorunları artıracaktır.  Kasım ayının ilk 11 günü akraba ve arkadaşlarınızla anlaşmazlıklar yaşamanız ya da hakkınızda yalan söylentilerin yayılmasına neden olan sizlere zarar veren arkadaşların sözde dostların yalanla hayatınıza zarar vermeye kalkanların maskeleri düşüyor ve imtihanları başlıyor. 

Kasım ayı boyunca önem kazanacak  olaylar! 

Bir şekilde toplumlar tarafından tanınırlık elde etmiş kişilerin özel yaşamlarında gayri ahlaki olayların ortaya çıkması. 

Ülkeler siyasiler sanatçı ve tanınmış kişileri hedef alan siber saldırılar yakınlarında ki kişilerin iftira ve entrikaları.  

Gerçek dışı konuşmalar kıskançlık ve ego ile iş ve ilişkilere zarar veren pek çok kişinin yaptıklarının kendi kazdıkları kuyuya düştüklerine tanıklık edeceğiz. 

Sevmek cesaret, sevilmek lütuftur seviliyor olmanın idrakinde ol. 

Karanlık ve kötü olana aynı şekilde karşılık verip kendine ihanet etme. 

Yaşadığın acıyı da güzel olanı da herkes ile paylaşma!

Şükret, seni sevenleri sev ve koru. 

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
1
1
0
0