Görüş Bildir
Haberler
Karşınızdaki Kişinin Sizden Hoşlanıp Hoşlanmadığını Bir Bakışta Anlamanızı Sağlayacak 9 Taktik

Karşınızdaki Kişinin Sizden Hoşlanıp Hoşlanmadığını Bir Bakışta Anlamanızı Sağlayacak 9 Taktik

Ayça
22.06.2020 - 12:54

Ben şahsen yemin etmedikçe inanmıyorum.😀

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Eğer karşınızdaki kişi, sizinle aranıza girecek nesneleri ortadan kaldırmaya çalışıyorsa sizden hoşlanıyor demektir.

Hoşlandığımız bir kişiyle iletişim kurarken aramızdaki  tüm fiziksel engelleri kaldırmaya çalışırız. Örneğin, aranızda kupa, yastık ve çanta gibi yakın olmanızı engelleyecek nesneler varsa sizden hoşlanan kişi bu engellerin ortadan kalkmasını isteyecektir. 

Bir kadın karşısındaki erkekle konuşurken kucağında çanta tutuyorsa eğer bu durum, kadının o erkekten hoşlanmadığı sonucunu doğurur.

2. Kişisel alan herkes için kutsal sayılır. Eğer karşınızdaki kişi size yakınlaşmaya çalışıyorsa sizden hoşlandığı anlamını taşıyabilir.

Bilinçaltı olarak insanlar sevdikleri insanlara fiziksel olarak daha yakın olmak ve sevmediklerinden uzak durmak isterler. Bu davranış biçimi kişisel ve özel alanımızı tehlike uyandıran insanlardan korumak için istemsiz olarak geliştirilir.

3. Karşınızdaki kişiyle konuşurken onun ayaklarının duruşuna bakın. Bu durum onun size karşı hislerini açığa çıkarabilir.

Beden dilinin önemini asla hafife almamak gerekli. Ayaklarını duruşu da beden dilinin önemli ayrıntıları arasında yer alır.  Bir kişi başka biriyle konuşuyorken ayakları size işaret ediyorsa, bilinçaltında dikkatinizi çekmek istiyor olabilir. Size işaret eden ayaklar size duyulan sempatinin göstergesidir.

4. Kaldırılan kaşlar sadece şaşırma belirtisi değildir.

Eğer sizden hoşlanan bir kişiyle selamlaşıyorsanız, karşınızdaki kişi bu durumu kaşlarıyla belli edebilir. Sizden ne kadar çok hoşlanıyorsa kaşları bunu o kadar belli eder. Ancak kaldıran kaşlar çok anlık gelişir ve neredeyse fark edilmez.

5. Yanınızdaki kişi abartılı bir şekilde dik oturmaya çalışıyorsa, bu durum sizden hoşlandığı anlamına gelebilir.

Özellikler erkekler, hoşlandıkları kadınlarla konuşurken dik oturmaya ve onların dikkatlerini çekmeye çalışırlar. Bu şekilde tüm özelliklerini göstermeye ve daha uzun gözükmeye çalışırlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Birisi size çok samimi olmayan iltifatlar ediyorsa o kişiye dikkat edin.

Birçok insan sevdiği kişiye belirli nedenlerden dolayı iltifat edemez. Bunun nedeni, zaten yeterince iyi olduğunun bilinmesi ve tekrar tekrar bunun dillendirilmeye gerek duyulmamasıdır. 

Size iltifat ettiklerinde ise kendilerini samimiyetsiz hissedebilirler.

7. Yanınızdaki kişiyle birlikte yürüyorsanız, bu kişinin konumuna dikkat edin.

7. Yanınızdaki kişiyle birlikte yürüyorsanız, bu kişinin konumuna dikkat edin.

Bir kişi önünüzde yürüyorsa, psikolojik bir bakış açısıyla bu kendilerini önemsediği ve sizinle çok ilgilenmediği anlamına gelir. Bir kişi, arkanızda yürüyorsa sizden hoşlanıyor olabilir. Ancak o kişi, yanınızda ve sizinle aynı hızda yürüyorsa, bu durum sizi sevdiğinin kesin bir kanıtıdır.

8. Karşınızdaki kişinin göz kırpma sıklığına dikkat edin.

Eğer biri hoşlanmadığı başka biriyle konuşuyorsa, gözlerini sürekli kapatma ihtiyacı duyabilir. Göz kapakları bu kişiyi engelleyen bir bariyer görevi görür. Ancak karşısındaki kişiden hoşlanıyorsa, gözlerini olabildiğince az kırpar.

9. Erkekler genelde sevdiklerinin kadının karşısında sağlam gözükmeye çalışırlar. Ancak el pozisyonları onları ele verir.

9. Erkekler genelde sevdiklerinin kadının karşısında sağlam gözükmeye çalışırlar. Ancak el pozisyonları onları ele verir.

Erkekler hoşlandıkları kadın karşısında zayıf noktalarını açığa çıkarırlar. Bir erkeğin karşınızdaki dururken el ve kol hareketlerini gözlemlemek sizi kesin sonuca ulaştıracaktır.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
93
49
32
31
16
12
10
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın