Görüş Bildir
Haberler
TV
Kardeşlerim 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kardeşlerim Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

Kardeşlerim 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Kardeşlerim Yeni Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti...

KardeşlerimATV ekranlarının ilgi gören yapımları arasında yer alıyor. Cumartesi akşamları izleyicisiyle buluşan Kardeşlerim yine soluksuz izlenen bir bölümle seyirci karşısına çıktı. 43. bölümüyle ekranlara gelen dizinin son bölümünde; Ömer çaresiz bir halde, para dolu çantayı alan Harika'nın peşine düşer. Gününü gün eden Harika'yı ise kötü bir sürpriz beklemektedir. Kardeşlerim'in yeni bölümünü kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için ATV tarafından diziyi tek parça izleme linki paylaşıldı. Peki Kardeşlerim son bölümde neler oldu? İşte Kardeşlerim son bölümü izleme ekranı ve 44.bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Serkan Birinci'nin yönetmen koltuğunda oturduğu Kardeşlerim'in oyuncu kadrosunda Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Ahu Yağtu gibi başarılı isimler yer alıyor. Cumartesi akşamlarının en sevilen yapımları arasında yer alan Kardeşlerim'in son bölümde yine önemli olaylar yaşandı. Kardeşlerim 44. bölüm fragmanı yayınlandı! İşte Kardeşlerim yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

Kardeşlerim 43. Bölümde Neler Oldu?

Kardeşlerim 43. Bölümde Neler Oldu?

'Bende bozuk vardı, sen neden kendini harcadın?'

Ömer oldukça çaresiz bir durumda, para dolu çantayı alan Harika'nın peşine düşer. Paralarla eğlenen Harika ise kötü bir sürpriz ile karşılaşacaktır. Ataman Koleji'nde okuyan kız öğrenciler arasındaki ipler iyice gerilir.

Asiye ve Doruk'un açısından oldukça önemli gelişmeler yaşanır. Akif'in, Resul'e karşı yaptığı sinsi hamle, Resul'ü harekete geçmeye zorlar. Asiye'nin içini rahatlatmak amacıyla uğraş gösteren Doruk, görmek istemeyeceği bir manzara ile karşılaşınca dehşete kapılır.

Kardeşlerim Son Bölüm İzle

Kardeşlerim Son Bölüm İzle

Kardeşlerim 43. Bölüm Kesintisiz Full İzle

Kardeşlerim 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Kardeşlerim 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

ATV tarafından Kardeşlerim dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kardeşlerim fragmanı sosyal medyanın en çok izlenenleri arasında yer alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kardeşlerim 44. Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın