Görüş Bildir
Haberler
Karantinayı İhlal Eden Koronavirüs Hastasına 3 Ay Hapis

Karantinayı İhlal Eden Koronavirüs Hastasına 3 Ay Hapis

Bursa'da karantinada olmasına rağmen filyasyon ekibinin evde bulamadığı koronavirüs hastası Soner B. mahkemelik oldu. Savunmasında ekmek almak için evden çıktığını öne süren Soner B.’ye 3 ay 10 gün hapis cezası verildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İnegöl ilçesinde yaşayan Soner B., korovirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle evinde karantinaya alındı. Kontrol amaçlı eve giden filyasyon ekibi, Soner B.’nin içeride olmadığını fark etti. Soner B.’nin karantina kurallarını ihlal ettiği tespit edildi.

3 ay 10 gün hapis

3 ay 10 gün hapis

İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Soner B. hakkında 'bulaşıcı hastalıklara ilişkin tedbirlere aykırı davranma' suçundan soruşturma başlatıldı.

İnegöl 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yapılan yargılama sonucu Soner B.’ye 3 ay 10 gün hapis cezası verildi.

Cezası ertelendi

Cezası ertelendi
İçeriğin Devamı Aşağıda

Soner B., mahkemede yaptığı savunmada ise ekmek almak için evden dışarı çıktığını öne sürdü. Soner B.'nin cezasının ertelendiği öğrenildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
53
28
21
9
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Barney

e ama onu ertele bunu ötele yaparsanız o zaman herkes ekmek almaya gider. ara fırını de durumum böyle böyle. getirsin bıraksınlar kapına. ne diye dışarı çıkı... Devamını Gör

Selam Özbakan

bu kadar mı salaksın mını koduğunun salağı kendi anana babana geçse ne yaparsın başkaları insan evladı değil tabi sen insan evladığı sın sıpastik özürlü

lilithtrinity

cezaevine girmiyor ki veriyorsunuz bu cezayı. bizim milleti ancak para cezası durdurur. yaz 10bin geç işte