Görüş Bildir
Haberler
Karakterin Bir Sanat Dalı Olsaydı Hangisi Olurdu?

etiket Karakterin Bir Sanat Dalı Olsaydı Hangisi Olurdu?

Bakalım sen, bir sanat dalı olsan hangisi olurdun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bu hikayede sana en iyi hissettiren, mutlu eden ayrıntı hangisi?

1. Bu hikayede sana en iyi hissettiren, mutlu eden ayrıntı hangisi?

2. Hangi evde yaşamak isterdin?

3. Bu müzik aletlerinden hangisini çalmak isterdin ya da çalabiliyorsun?

4. Günün hangi saatlerinde daha iyi hissediyorsun?

5. Peki bir sanatçı olsan eserlerinde en çok hangi konu üzerine bir şeyler anlatmak isterdin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. İlgi odağı olmaktan hoşlanır mısın?

7. Son olarak; vücudunun sana göre en değerli kısmı hangisi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Edebiyat

Edebiyat

Sen hayatı oldukça derin yaşıyorsun. Duygularını ve düşüncelerini ise en güzel yazarak ifade edebiliyorsun. Sana göre birbirini gerçekten anlayan insanlar gözlerinin içine bakarak anlaşabilmeli, söylenmeyeni duyabilmeli. Bir şeyleri yazarak ifade etmek seni hem rahatlatıyor hem de daha gerçek geliyor. Sanki senin için önemli ola bir duyguyu, durumu, fikri bir parça kağıda bile yazmak onu kalıcı hale getiriyor, söz gibi uçup gitmiyor. Yaşadığın her durumu, her şeyi ufak da olsa bir yere not alıyorsun. Hayata, insanlara, doğaya herkesten farklı bir derinlikle bakıyor yeri geldiğinde bir ağacın bile ne hissettiğini anlayabiliyorsun. Tüm bunların ışığında senin için; üzüldüğünde, kızdığında içinde fırtınalar kopsa bile sessizleşip kabuğuna çekilen, çocuksu heyecanlarını koruyan, duygusal ve romantik biri diyebiliriz.

Resim!

Resim!

Senin herkesten başka bir dilin bir dünyan var! Bu dilin temel ögesi ise renkler... Her duygu ve düşünce senin zihninde bir imge ve renkle kodlu sanki. Görsel hafızan o kadar kuvvetli ki baktığın her şeyde ufacık da olsa ayrıntıları fark edebiliyorsun. Bu dikkatin pek tabii insan ilişkilerine de yansıyor. Bir insanın enerjisini anında anlayabiliyor, beden hareketlerinden ruhunu okuyabiliyorsun. Felsefik ve yaratıcı bir zihnin var. Aynı zamanda oldukça da duygusal ve empati yeteneği yüksek birisin.

Müzik!

Müzik!

Senin karakterin tıpkı bir müzik eseri gibi sürprizlerle dolu. Dahası nasıl bir müzik eserinin güzelliği ve çarpıcılığı ayrıntılarda gizliyse senin karakterinin gizemleri de ayrıntılarda gizli. Seni tanımak, anlamak özen istiyor. İçinde herkesten gizlediğin sana ait bir dünyan var. Dışarıdan nasıl görünürsen görün aslında özünde oldukça duygusal ve naifsin. Hayata bakış açın çok farklı ve kafanda sanki her şey seslerle şifreleniyor. Gördüğün bir şeyi unutabiliyorsun ancak duyduğun bir şeyi unutman çok çok zor. Oldukça da yaratıcısın ama sanki biraz da tembelsin o yüzden bu yanını pek ortaya dökemiyorsun.

Sinema!

Sinema!
s3.amazonaws.com

Sen tam anlamıyla detayların insanısın! Aynı zamanda sıra dışı ve yenilikçisin. Hayatta pek çok şeyi aynı anda yapabilmeyi, her şeyi tatmayı istiyorsun. Herkesi olduğu gibi kabul edebilen oldukça da hoşgörülü ve yenilikçi birisin. Böyle olmanın en büyük nedeni ise; hayal gücünün sonsuzluğu! Gerçekten inanılmaz bir hayal gücün var, yaşadığın basit bir olaydan bile kendi aklında başka hikayeler yaratıp, onu yaşıyormuş gibi hissedebiliyorsun. Yaşam da senin için tıpkı bir sinema filmi gibi tabii başrol de sensin. Belki de bu yüzden ilişkilerinde fazlasıyla drama ve heyecan yaşamayı seviyorsundur. :)

Dans!

Dans!

Sen oldukça disiplinli ancak bir o kadar eğlenceli birisin. Fikirlerin çok net ancak katı değil çünkü bir yanın oldukça yenilikçi. Sürekli yeni bir şeyler öğrenmeye, kendini geliştirmeye çabalıyorsun. Aynı zamanda eşsiz bir estetik ve güzellik anlayışın var. Bu halinse doğal olarak kişiliğine de yansıyor insanlara karşı oldukça nazik ve duyarlı davranıyorsun. Özetle senin için gerek kişiliği, gerek hal ve hareketleriyle zerafet timsali diyebiliriz.

Fotoğraf!

Fotoğraf!

Sen resmen ayrıntıların insanısın! Herkes bakar ama sen görürsün. Algıları oldukça açık, sıra dışı birisin. Hafızansa oldukça kuvvetli. Sürekli yeni deneyimler yaşamayı istiyor bundan sonsuz bir haz duyuyorsun. Gerek insanlar, gerekse gördüğün şeylerle ilgili hiçbir ayrıntı gözünden kaçmıyor ancak bu ayrıntılara takılıp boğulmuyorsun çünkü sen anı yaşamayı seviyorsun. Anı yaşamak derken bu anları yakalayıp ölümsüzleştirmek de senin işin.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
780
334
148
80
29
25
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
bloom050

Sinema! Sen tam anlamıyla detayların insanısın! Aynı zamanda sıra dışı ve yenilikçisin. Hayatta pek çok şeyi aynı anda yapabilmeyi, her şeyi tatmayı istiyor... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bildin onedio yazma yetenegim var ama beni editor yapmadiniz 😑

Onur

Resim! Senin herkesten başka bir dilin bir dünyan var! Bu dilin temel ögesi ise renkler... Her duygu ve düşünce senin zihninde bir imge ve renkle kodlu sanki... Devamını Gör