Görüş Bildir
Haberler
Karakter Analizi Testine Göre Ne Kadar Öz Güvenlisin?

etiket Karakter Analizi Testine Göre Ne Kadar Öz Güvenlisin?

Kendine yeteri kadar güveniyor musun? Gerçekleri öğrenmek için;

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Cinsiyetini öğrenelim.

2. Kaç yaşındasın bakalım?

3. Evet hazırsan başlıyoruz! İlk olarak, dışarı çıkacağın zaman evde iki saat hazırlananlardan mısın?

4. Peki kendi içinde yaşadığın sorunlardan yakınlarına bahsetmeyi sever misin?

5. Senin kariyerini etkileyecek çok önemli bir toplantın var fakat arkadaşın seni ağlayarak arıyor ve başının belada olduğunu söylüyor. Ne yapardın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki senin için aşk paradan önemli midir?

7. Hafta sonu bir kaçamak yapacak olsaydın bunlardan hangisini seçerdin?

8. Peki kendine yalan söyleme açısından bir puan verecek olsaydın 5 üzerinden kaç verirdin?

9. Sevgilinin geçmişte yakın arkadaşınla sevgili olduğunu öğrendin. Tepkin ne olurdu?

10. Ve son olarak, haksızlıklar karşısındaki tavrın ne oluyor peki?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Senin göbek adın öz güven!

Sen gerçek bir öz güvene sahipsin! Her zaman kendinin farkındasın ve nerede ne konuşacağını, nasıl davranacağını çok iyi biliyorsun. Bilmediğin konular hakkında asla insanlara bilmişlik taslamıyorsun. Hatta her zaman yeni şeyler öğrenmeye fazlasıyla açıksın. Fakat söz konusu bildiğin şeyler olduğu zaman kendini asla geri çekmiyorsun. Bildiklerini insanlara aktarmak için elinden geleni yapıyorsun. Hata yapmaya da oldukça açık bir yapın var. Yani sırf yanlış yaptın diye bir anda psikolojik olarak bir çöküşe falan girmiyorsun. Her hatanın sana yeni bir şeyler öğrettiğini düşünüyorsun. Bu yüzden de başarısızlık gibi şeyler senin için bir kayıp değil kazanç oluyor. Ayrıca konuşma tarzından bahsetmezsek olmaz. Hitap konusunda gerçekten çok iyisin. Kendine olan güvenin konuşma tarzına ve beden diline çok iyi yansımış. İnsanlara da bunu gayet güzel hissettiriyorsun ve haklı özgüvenin karşısında sana hayran kalıyorlar. Senin hakkında kimsenin egoist diye bahsetmediğine oldukça eminiz. Çünkü sen aradaki o ince çizgiyi çok iyi biliyorsun.

Sen içindeki "seni" hala keşfetmeye çalışıyorsun!

Aslında sen kendi içinde kalmış bazı konuları çözsen, o büyük özgüveni yakalayacaksın. Evet, bazı konularda kendine çok güveniyorsun, başarabileceğine inanıyorsun. Yapıyorsun da! Adımlarını her zaman sağlam atmaya çalışıyor, doğru yoldan sapmamaya çalışıyorsun. Çünkü risk almak sana göre değil. Yeni girdiğin her ortamda ilk önce etrafı gözlemliyor, tavırlarını ona göre belirliyorsun. Her zaman kendini garantiye almayı tercih ediyorsun. Belirsizlik seni çok geriyor. Aslında kalabalığı seviyorsun fakat kendinle baş başa kalmak seni daha güvende hissettiriyor. Bu yüzden çok fazla sosyal ortamlarda takılmayı tercih etmiyorsun. Yalnız başına olmak, kendini keşfetmek seni her zaman daha çok çekiyor. Kendini keşfettikçe özgüveninin arttığını görüyorsun. İşte tüm bu çaban bu yüzden diyebiliriz. Biz sana inanıyoruz, o içindeki büyük özgüveni yakalayacaksın ve gözünü korkutan her şeye meydan okuyacaksın!

Kendine olması gerektiğinden çok az güveniyorsun!

Kendini dış dünyadan soyutlamak, kendi kabuğunda yaşamak istiyorsun. Hatta çoğu zaman öyle de yapıyorsun. Sana verilen hakkıyla yapar, fazlasıyla uğraşmazsın bile. İnsanlarla tanışmaktan, yeni ortamlara girmekten çekinir, geri planda durmayı tercih edersin. Senin için yenilik demek aslında tam bir kabus demek. Kendi düzeninin bozulmasından hiç hoşlanmıyorsun. Çünkü kendini olağan, bildiğin bir şeyde her zaman daha güvende hissediyorsun. Kendini olduğun gibi tanıtmaktan zaman zaman kaçıyorsun. Çünkü insanların senin hakkında neler düşüneceğine fazlasıyla önem veriyorsun. Amann bırak, yapma! İnsanların senin hakkınde ne düşündüğü ne kadar önemli ki? Sonuçta bu senin hayatın, istediğin gibi özgürce yaşayabilmelisin. O yüzden aynaya dön bir bak, karşında gördüğün kişiye sonuna kadar güven. Onun yapamayacağı hiçbir şey yok, bunu unutma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
927
318
111
97
54
34
24
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Vanilla Planifolia

bayılıyorum böyle salakça testleri çözmeye.şimdi diceksiniz çözme o zaman ? cevap veriyorum işim yok :d

kaossever

Çok basit arkadaşlar eğer kendinizi test etmek için bu testi yapma gereği duyuyorsanız asla tam özgüvenli değilsinizdir yani özgüvenli olsaydınız bu testi ya... Devamını Gör

Scarface

şu millette olan öz güvenin 1/3 bizde olsa vali olurduk amünüm