Görüş Bildir
Haberler
Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç Sette Büyük Kriz Çıkardı! "Vitamin Gelmeden Sete Çıkmam..."

Kanunsuz Topraklar'ın Gülfem'i Esra Bilgiç Sette Büyük Kriz Çıkardı! "Vitamin Gelmeden Sete Çıkmam..."

Müge Kakşi
31.10.2021 - 16:30

FOX TV'nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar'da Uğur Güneş ile başrolü paylaşan Esra Bilgiç sette kriz çıkardı. Bir Pakistan firmasının reklam yıldızı olan güzel oyuncunun istekleri set çalışanlarını canından bezdirdi. Karavandan dışarı adım atmayan Bilgiç'in 'Vitamin gelmeden sete çıkmam' sözleri ise çok konuşuldu. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Esra Bilgiç, bir Pakistan firmasının reklam yıldızı oldu. Güzel oyuncu, 5 gün süren çekimlerde kaprisleriyle çirkin tavırlara imza attı. Özel karavanına vitamin isteyen Bilgiç, istediği marka vitamin gelmeyince sette kriz çıkardı. Bütün çalışanları saatlerce soğukta bekletti.

Esra Bilgiç Şöhret Hastalığına Yakalandı

Esra Bilgiç Şöhret Hastalığına Yakalandı

Oyuncu Esra Bilgiç, şöhret hastalığına yakalandı. Pakistan’da geniş bir hayran kitlesi bulunan ve oradaki dergilere kapak güzeli olan oyuncu, gösterilen ilgiyi paraya çevirmeye başladı. Pakistan’daki Mezan firması, reklam yıldızı olarak Türkiye’den Esra Bilgiç’le anlaştı. Çekimleri 5 gün boyunca İstanbul’da gerçekleştirilen reklamlarda güzel oyuncu, kaprisleriyle herkesi bunalttı.

Sete sürekli geç gelen ve özel karavan isteyen Bilgiç, çalışanları kaprisleriyle bezdirdi. Çekimlerin son gününde vitamin takviyesi isteyen oyuncu, karavanına bırakılan vitaminlerin istediği marka olmadığını görünce isyan çıkardı. Karavandan dışarı adım atmayan Bilgiç, “Vitamin gelmeden sete çıkmam” resti çekti.

Set Çalışanları Soğuk Havada Bekledi

Set Çalışanları Soğuk Havada Bekledi

Ne yapacağını şaşıran set çalışanları oyuncunun istediği marka olan vitamini getirdi. Soğuk havada bütün çalışanları dışarıda bekletip daha sonra sıcak karavanından sete çıkan Bilgiç, kaprislerini burada da sürdürdü. Geç kaldığı günler sete avukatıyla birlikte giden Bilgiç’in tavırları herkesi şaşırttı. Reklamda görev alan set ekibi, biten işin ardından derin bir “Ohh” çekerek bir daha oyuncunun rol aldığı projelerde görev almama kararı aldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
2
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dead nettle.

Estetik güzeli. Çabuk eskiyorsunuz işte sorununuz bu.